fbpx

Wellness Ophold København

Bedste wellness ophold i København 2024

Wellness-ophold.dk er dit nye yndlingssted, når du gerne vil finde lækreste wellness ophold København. Det er her du finder alle de lækre hoteller København kan tilbyde, som også fokuserer på wellness og spa. Vi har samlet alt hvad hjertet kunne begærer på en nem og overskuelig liste, så nemmere bliver det næppe.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et luksushotel i hjertet af København. De tilbyder god service, god morgenmad og moderne værelser med gratis Wi-Fi. Hotellet ligger tæt på Tivoli, Strøget, restauranter og barer. Den centrale beliggenhed gør det til et populære valg. Nyd hotellets vidunderlige wellnessafdeling og den skønne udendørs pool, der er opvarmet for en luksuriøs oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel ligger i Studiestræde, kun få minutters gang fra Tivoli og Strøget, og er et 4-stjernet hotel i topklasse. Værelserne er smukke i nordisk design og hotellets restaurant er berømt, for deres gode mad og gode service. Slap af i baren eller træn i hotellets fitnesscenter. Ascot Hotel giver dig en mindeværdig hoteloplevelse i vores smukke hovedstad.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et luksushotel i København. Hotellet har en spa kun for voksne, hele tre restauranter og en spændende bar. De moderne værelser er rummelige med naturligt lys og hotellet har udsigt over den brostensbelagte gårdhave i bygningen fra det 19. århundrede. Et hotel, der bryster sig af god service og fantastiske faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

På Nyhavn, kun få minutters gang fra Amalienborg finder man det flotte 71 Nyhavn Hotel. Det er et smukt hotel beliggende i et gammelt pakhus, hvilket giver et utroligt spændende interiør. Hotellet er det rette for enhver, der sætter pris på god service, smukke værelse og ikke mindst en central placering i København.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Med sin placering på Østerbro har Rye 115 Hotel en dejlig beliggenhed tæt på forskellige seværdigheder. Hotellet er er beliggende i en gammel herskabslejlighed, hvilket giver et ganske særligt udtryk og ganske unik fornemmelse. Værelserne er hyggelige og hvis man sætter pris på økologi, kan man glædes over at alt der bliver serveret lever op til disse standarder.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

I over 40 år har Copenhagen Admiral Hotel været en favorit blandt rejsende til København. Det er ikke svært at se hvorfor: Hotellets beliggenhed i Toldbodgade er uovertruffen, og de tilbyder et højt serviceniveau, der gør dit ophold uforglemmeligt. 4-stjernet hoteloplevelse med lækker restaurant og smukke hjemlige værelser, der får dig til et forelske dig i hotellets unikke stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Din søgen efter det bedste hotel i København er slut. Nimb Hotel ved Tivoli tilbyder dig en unik oplevelse, der kombinerer unikt design og luksuriøs komfort med et enestående serviceniveau. Værelserne er designet til at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Hotellet ligner et eventyrslot og man føler sig da også som en kongelige i den lækre spaafdeling.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Trænger du til et lækkert ophold, så tjek ind på Marienlyst Strandholet, der ligger nær stationen og Kronborg Slot. Det er et rigtigt lækkert hotel, der byder på værelser med Wi-Fi, minibar og tv. Nyd et måltid i en af de to restauranter eller hop en tur i poolen. Slap af i den dejlige spa, før du besøger det spændende kasino.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Gør dig klar til en luksusoplevelse på Copenhagen Marriott Hotel. Det ligger i hjertet af København, ganske nær alle byens seværdigheder. Hotellet tilbyder en række wellness-faciliteter, hvor du kan lade dig forkæle, før du indtager en skøn middag i restauranten. Afslut dagen med en drink i baren og træk dig tilbage til dit skønne værelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Scandic Falkoner er det perfekte valg til både forretningsrejsende og fritidsrejsende. Hotellet ligger på Frederiksberg, lige uden for Københavns centrum. De moderne værelser tilbyder alle de bekvemmeligheder, man som gæster har brug for så man kan føle sig hjemme under sit ophold. Green Room restaurant skaber rammerne om lækre madoplevelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et af de bedste hoteller i Danmark. Det har luksuriøse værelser, en moderne bar/lounge og spa med opvarmet saltvandspool, hvilket gør det til den perfekte destination for afslapning eller forretningsrejser. Hotellet har desuden 29 mødelokaler, der er velegnede til alt fra små møder til store konferencer.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et af de dejligste hoteller i landet, med sin beliggenhed i en enestående ejendom ud mod Øresund. Værelserne er smukke og behagelige, personalet professionelt og der er mulighed for roomservice. Hoteller har en lækker restaurant og en luksusspa, der bl.a. byder på dampbad, en indendørs pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det bliver næppe mere luksuriøst end Kokkedal Castle Copenhagen, der er et hotel beliggende i et slot. Med sofistikerede værelser, utroligt charmerende personale og skønne faciliteter er det en oplevelse i sig selv. Spis på den fantastiske restaurant og bistro. Ellers slap af i den eksklusive spa, der tilbyder alt hvad hjertet kunne begære.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels er et absolut unikt hotel beliggende i hjertet af København i en af Carlsbergs gamle bryggeribygninger. Dette giver en enestående industriel stemning, der står i skøn kontrast til hotellets smukke indretning. Skønne værelser, en lækker restaurant og ikke mindst en smuk tagterrasse er med til at gøre dette til et af Københavns mest unikke hoteller.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Scandic Palace Hotel er et 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af København med udsigt udover Rådhuspladsen. Hotellet tilbyder dig luksuriøse værelser, service af høj kvalitet og en uovertruffen beliggenhed med nem adgang til alle større attraktioner. Nyd god mad i restauranten eller træn i fitnesscenteret. Scandic Palace Hotel byder dig altid hjerteligt velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel er et sted med luksus, afslapning og god service. Hotellet med sine 4 stjerner ligger i Københavns pulserende Vesterbro-kvarter og tilbyder moderne værelser med alle de bekvemmeligheder, du har brug for på en kort eller lang ferie. Fra fitnesscenter, indendørs pool og sauna til 3 restauranter, en fin lounge og bar.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Hvis du er på udkig efter et af de bedste hoteller i København, skal du ikke lede længere end til Scandic Copenhagen. De tilbyder nogle af de mest rummelige værelser og suiter i byen, samt en lækker restaurant. Scandic Copenhagen er desuden også et af Københavns største konferencehoteller med plads til hele 1100 personer.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Ibsens Hotel
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

En god nats søvn er grundlaget for en god dag. På Ibsens Hotel tager de sig af din krop og sjæl, så du kan vågne op og føle dig frisk hver morgen. Med hyggelige værelser og en hjemlig stemning er det en unik hoteloplevelse. Det venlige personale vil sørge for, at dit ophold bliver så behageligt som muligt.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Scandic Front
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Scandic Front er det perfekte hotel for dig. Dette 4-stjernede hotel har alt, hvad du har brug for og ønsker under dit ophold i København. Med luksuriøse værelser, den bedste mad og de bedste drikkevarer vil Scandic Front sørge for, at dit besøg bliver uforglemmeligt. Og hvis det ikke er nok, har de også fitnessfaciliteter, hvor du kan træne.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Scandic Sluseholmen er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter et luksuriøst ophold med fantastisk udsigt over havnen. Med de moderne fitnessfaciliteter, er nu endnu mere behageligt at træne, mens du opholder dig på hotellet. Hotellets restaurant serverer lækre måltider lavet af friske lokale råvarer, og der er naturligvis gratis WiFi på hele hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Phoenix Copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

København er en by, hvor design møder funktionalitet, og Phoenix Copenhagen er et af byens mest ikoniske hoteller. Dette hotel ligger i hjertet af København ganske nær Kongens Nytorv og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse med alle de moderne bekvemmeligheder, man kan ønske sig. Enestående værelser og en lækker restaurant gør dette Phoenix til et af de bedste hoteller i hele lande.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Oplev den ultimative luksus på AC Bella Sky, et af de mest luksuriøse hoteller i København. Dette 4-stjernede hotel tilbyder upåklagelig service og mange faciliteter, der gør dit ophold afslappende og behageligt. Nyd en morgentræning i fitnesscentret eller slap af efter en lang dag med lidt forkælelse i spaen, inden du går ud og spiser i en af de 3 restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Oplev en unik kombination af luksus og wellness på Gilleleje Badehotel, som ligger på Nordsjællands kyst. Hotellet tilbyder dejlige værelser, en lækker restaurant og naturligvis en række faciliteter og tjenester for at sikre dig et afslappende ophold. Nyd blandt andet spa, sauna, dampbad, fitnesscenter og meget mere på et af Nordsjællands dejligste badehoteller.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

The Square
Hotels.com

The Square

4/5

The Square er det perfekte sted at bo, når du besøger København. Hotellet ligger i hjertet af byen og tilbyder gæsterne luksuriøse værelser og suiter med en dejlig udsigt over byen. I hotellets restaurant serveres friske sæsonbetonede retter lavet af lokale råvarer. The Square er med andre ord en vidunderlig hoteloplevelse beliggende i hjertet af vores smukke hovedstad.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard ligger i en gammel herregård og danner de perfekte rammer for en dejlig ferie eller et wellnessophold ud over det sædvanlige. Hotellet tilbyder dejlige værelser, en moderne restaurant samt en lækker bar. Derudover kan du nyde wellness i den indendørs pool, dampbadet eller saunaen. Lad det venlige personale gøre din oplevelse komplet på Comwell Borupgaard.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Scandic Sydhavnen

4/5

Scandic Sydhavnen er et 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af København, tæt på Nyhavn og byens mest populære attraktioner. Hotellet tilbyder gratis WiFi i hele bygningen samt en restaurant på stedet, der serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Der naturligvis også en bar, hvor du kan nyde cocktails eller kaffe efter en lang dag i Danmarks største by.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Et wellness ophold København er det lige det du fortjener

De bedste hoteller i Danmark venter på dig i vore skønne hovedstad. Uanset om du vil slappe af eller være aktiv, så har vi lige det som du leder efter. Vidunderlige wellness ophold med aktiviteter som massage og yogakurser på stedet, samt luksuriøse fitnesscentre og restauranter. Alle hoteller tilbyder deres eget svar på komfort og wellness, så du behøver altså bare at vælge det, der passer bedst til dine behov og ønsker. Der er noget for enhver pris og enhver smag. Book et wellness ophold København allerede i dag og få den ferie, som du fortjener.

vidunderligt wellness ophold i storbyen

Få et vidunderlige afbræk i hverdagen med wellness og god forplejning i København

Med sin indbydende atmosfære, smukke beliggenhed og luksuriøse hoteller er København det perfekte sted at tage på wellness ophold. Byens hoteller tilbyder jer alt, hvad I har brug for, lige fra økologisk kvalitetsmad lavet af lokale råvarer til komfortable værelser, der er designet med gæsternes behov i tankerne – alt sammen til overkommelige priser.

Tag en pause fra din travle hverdag med disse wellness ophold KBH. Der er alt hvad hjertet kunne begære at lækre wellnesshoteller, der tilbyder alt fra pools saunaer og dampbade, samt forskellige luksuriøse behandlinger. Du vil føle dig som ny igen efter at have besøgt de mange topmoderne faciliteter på de københavnske hoteller.

Nyd en dybdegående og grundig massage, hvor hver eneste muskel løsnes op eller slap af i en spa, hvor du kan mærke trætheden forlade kroppen. Der er så meget at vælge imellem, at du næppe når det hele. Men så har man en undskyldning for at vende tilbage en anden gang. 

Vælg et af de bedste hoteller i hele byen

Når man skal bruge sine surt optjent penge på et wellness ophold København, så er det vigtigt at man kun vælger det allerbedste. Derfor har vi udvalgt en række hoteller, som vi mener lever op til disse krav. De er udvalg på baggrund af deres faciliteter og gode service. Men vi har også sørget for at vælge således, at der er noget for enhver tegnebog. Du skal med andre ord blot tage et kig på vores liste og finde de steder, som du synes lever bedst op til dine ønsker. Derefter kan du nemt gå ind og booke en tid. 

Derefter er det blot at glæde sig til du og en du holder af, skal slappe af og lade jer forkæle på et af de mange hoteller. Samtlige steder har dygtigt og veluddannet personale, der ved hvad kunderne kræver og sørger for, at man ikke mangler noget. Wellness-ophold.dk er din nye bedste ven, det kommer til wellness ophold i KBH, du behøver aldrig lede andre steder igen. 

Få mest for pengene på dit wellness ophold i København

Hvis der er noget, som vi har lært, så er det af det kan være svært at få luksuriøse wellnessophold og fornuftige priser til at gå op i en højere enhed. Derfor har vi sørger for, at det ikke er noget, som du skal kæmpe med. Vi har nemlig gjort arbejdet for dig. Vi har omhyggeligt søgt efter og udvalg de bedste tilbud, så du blot behøver at udvælge dem her på siden. Listen opdateres løbende, så du kan være sikker på, at det altid er de bedste tilbud og de bedste hoteller, der ligger på wellness-ophold.dk. 

Men hvad skal man så være opmærksom på, når man vælger et wellness ophold København? Jo, man skal naturligvis sørge for, at det hotel man kigger på, har de faciliteter, som man ønsker. Det kan jo være, at man er meget interesseret i dampbade og yoga, og så nytter det jo ikke at hotellet kun har spa og fitnesscenter. Men hvis du er lige opmærksom og læser vores beskrivelser, så kan du være sikker på at finde det helt rette sted. Der er nemlig så mange forskellige wellnessbehandlinger og faciliteter, at det halve kunne være nok. 

Så sørg for at forkæle sig selv eller andre med et dejligt ophold på et af de københavnske wellnesshoteller. Hvad mere kunne man drømme om?

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket hotel er det bedste i København?

Dette er et meget svært spørgsmål at besvare for alle har forskellige præferencer og ønsker, når det kommer til wellness ophold i København. Der er nogen, som fokuserer meget på fitness og en aktiv ferie, men andre ønsker at slappe af ved poolen og i spaen. Så derfor kan du med fordel læse vores hotelbeskrivelser, hvor vi gennemgår faciliteterne eller simpelthen vælge et af de mest luksuriøse hoteller, der har lidt af det hele. 

Hvad indebærer et wellness ophold?

Et wellness ophold er et ferieophold på et hotel, hvor er er stort fokus på at man får slappet af og føler sig fornyet både fysisk og mentalt. Det vil sige, at man både skal have adgang til lækre restauranter, komfortable værelser og ikke mindst en masse wellness faciliteter. Hvis man er heldig, er der også mulighed for forskellige behandlinger, som massage og den slags. Wellness er altså et fokus på velvære og fornyelse, uanset om det foregår i et fitnesscenter, pool eller i en lækker restaurant. 

Er et wellness ophold København en god gave til min kæreste?

Ja, du kan ikke give en ret meget bedre gave til den du holder af, end et lækker wellness ophold for to. Det er en romantisk og meget betænksom gaveide, der nok skal give point på kærestekontoen. Book et værelse på et af de lækre hoteller og overrask dit hjertes udkårne med en lille pause fra den hektiske hverdage. Ed fokus på romantik, kvalitetstid og wellness.

Hvad koster et wellness ophold?

Priserne på wellness ophold København varierer meget, så sørg ofr at vælge et hotel, der passer til din økonomi og dine behov. Men vi har naturligvis sørget for at udvælge ophold, der ligger indenfor alle prislejer, så uanset om du vil betale 1000 kr. eller 10.000 kr., så har vi lige det du søger.