fbpx

Wellness Ophold Sønderjylland

Bedste wellness ophold i Sønderjylland 2024

Hvis man gerne vil på en ferie, hvor der både er masser af wellness, samtidig med at man mærker historien vingesus, så er Sønderjylland lige stedet. Sønderjylland har så meget at tilbyde, at du simpelthen bliver nødt til at prøve et besøg. Bestil dit wellness ophold Sønderjylland lige her på siden og se, hvad der venter dig i denne skønne landsdel.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

I Børkop med udsigt udover den skønne Vejle Fjord ligger hotel Comwell Kellers Park. Et prægtigt hotel, der byder på alt hvad du kunne ønske dig. Slap af i wellness- og spaafdelingen med sauna, dampbad og forskellige behandlinger. Ellers nyd en dejlig middag i den trendy restaurant, før du slutter af med en drink i baren. Værelserne er moderne og minimalistiske, og personalet er venligt.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Velkommen til Steigenberger Alsik, det eksklusive hotel med udsigt over Alssund. På dette lækre hotel kan du slappe af i et af de luksuriøse værelser med gulv til loft vinduer eller nyde en opkvikkende behandling i spaen med fuld service – alt sammen mens du nyder den fantastiske udsigt. Derudover byder hotellet på hele 3 restauranter og en bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag en tur til Gråsten og tjek ind på det smukke Benniksgaard Hotel, der ligger i en ombygget gård og stald. Dette giver en skøn stemning, der er som skabt til wellness og afslapning. Benniksgaard Hotel ligger nær en golfbane og har ikke mindre end to restauranter på stedet. Deltage i forskellige aktiviteter som golf, madlavningskurser eller sågar bueskydning.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Enjoy Resorts Rømø
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

Enjoy Resorts Rømø er et rigtigt lækkert ferie- og resorthotel beliggende i Nationalpark Vadehavet. Der er rig mulighed for smuk natur, masser af faciliteter og ikke mindst lækker mad i restauranten. Man bliver indlogeret i hyggelige feriehytter og der er adgang til både spa, pool og meget mere for centerets gæster. Et rigtigt ferieparadis.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Tag på et lækkert wellness ophold i Sønderjylland

Det som du først og fremmest vil opdage er, at Sønderjylland har en masse lækre hoteller, der tilbyder alt fra skønne gourmetrestauranter til spa og wellness i verdensklasse. Der er med andre ord en masse at komme efter, og wellness-ophold.dk har fundet alle de bedste hoteller til dig. Så trænger du til en ferie, hvor du bare skal lade dig forkæle og samle kræfter, så er et wellness ophold Sønderjylland lige sagen.

Noget af det bedste i verden er at slappe af på et lækkert førsteklasses hotel, hvor man kan få lækre massage- og skønhedsbehandlinger. Bagefter vil man kunne gå op i baren og få en lækker drink, hvorefter man kan trække sig tilbage til sit skønne værelse og slappe lidt af. Det bliver ikke meget hyggeligere og uanset om du vil til Sønderjylland eller foretrækker andre landsdele, som f.eks. Djursland, så har vi lige præcis det som du leder efter. 

Er du interesseret i fitness og sport, så vælg et hotel, der har eget fitnesscenter eller pool. Der er naturligvis mulighed for båden indendørs og udendørs pools på udvalgte hoteller, så der er altså ingen smalle steder. Men det allerbedste er faktisk, at det ikke engang er en særligt dyr oplevelse.

wellness for krop og sjæl

Fået ophold i Sønderjylland til den bedste pris

Man kunne nemt frygte, at et wellness ophold Sønderjylland kunne blive en vældigt dyr fornøjelse, men det er det slet ikke. For wellness-ophold.dk har nemlig sørget for at gøre det så nemt og billigt for dig som overhovedet muligt. Faktisk gennemsøger vi dagligt internettet, på jagt efter de bedste og billigste deals, så vi kan tilbyde lave priser på wellness ophold.  

Så vælg det hotel, der lever bedst muligt op til dine krav og ønsker, og bestil dit ophold allerede i dag. Der er rift om dem, så det hjælper ikke noget at tøve for længe. Heldigvis kommer der løbende nye tilbud op, og der er så mange lækre hoteller at vælge imellem. Så du skal helt sikkert nok få mulighed for at komme afsted og nyde noget lækker wellness, enten for dig selv eller sammen med en som du holder af.

Sønderjylland har så meget at byde på, som f.eks. Dybbøl Mølle og andre spændende historiske seværdigheder. Men der er også spændende byer som Ribe. Ellers kan man altid tage en tur over grænsen og besøge den nordtyske by Flensburg. Der er med andre ord rigeligt at tage sig til med et wellness ophold i Sønderjylland. Så hvad venter du på? Bestil allerede i dag her hos wellness-ophold.dk og snart kan du ligge i et boblebad eller nyde livet i en opvarmet pool. Rigtig god fornøjelse. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er Sønderjyllands bedste hotel?

Sønderjylland har masser at lækre hoteller, der alle vil falde i din smag. Men hvis du kun vil have det bedste, så vil vore anbefaling nok være Comwell Kellers Park, der er det nok lækreste hotel i hele det sydlige Danmark. Du får alt hvad hjertet kan begære af god mad, lækre værelser og naturligvis spa- og wellnessafdeling. Kan man bede om meget mere?

Er der mulighed for at spille golf?

Der er naturligvis masser af lækre hoteller, der ligger i forbindelse med golfklubber, hvor gæsterne kan få billig adgang. For de golf interesserede er dette en ren fornøjelse og man kan altså gøre sit wellness ophold i Sønderjylland til noget helt specielt. 

Har I også wellness ophold i Tyskland?

Ikke alene har vi masser at tilbud på wellness ophold i Tyskland, men faktisk er nogle af de bedste hoteller tyske. Flensborg har f.eks. en masse lækre hoteller, der bare venter på at byde dig velkommen. Uanset om det skal være det skønne Alter Meierhof eller det vidunderlige Strandhotel Glücksburg, så kan du være helt sikker på, at du får et vidunderligt ophold i det nordtyske.