fbpx

Wellness Ophold Sjælland

Bedste wellness ophold på Sjælland 2023

Jylland er dejlig og Fyn er fin men der er ikke noget, der slår Sjælland og alt hvad Sjælland har at byde på. Sjælland har alt hvad hjertet kan begære af historiske seværdigheder enestående natur og naturligvis wellness hoteller til den helt store guldmedalje. Bestil et wellness ophold Sjælland allerede i dag og snart kan du få en dejlig afslappende ferie på et førsteklasses hotel. Vi lover dig det bliver en oplevelse du bestemt ikke kommer til at fortryde.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Afslappende Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et afslappende ophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så overvej om ikke et Gavekort fra Go Dream ville være det helt rette sted at starte, her får du nemlig adgang til et utal af dejlige hoteller og kroer i Danmark.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Trænger du til et lækkert ophold, så tjek ind på Marienlyst Strandholet, der ligger nær stationen og Kronborg Slot. Det er et rigtigt lækkert hotel, der byder på værelser med Wi-Fi, minibar og tv. Nyd et måltid i en af de to restauranter eller hop en tur i poolen. Slap af i den dejlige spa, før du besøger det spændende kasino.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et af de dejligste hoteller i landet, med sin beliggenhed i en enestående ejendom ud mod Øresund. Værelserne er smukke og behagelige, personalet professionelt og der er mulighed for roomservice. Hoteller har en lækker restaurant og en luksusspa, der bl.a. byder på dampbad, en indendørs pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det bliver næppe mere luksuriøst end Kokkedal Castle Copenhagen, der er et hotel beliggende i et slot. Med sofistikerede værelser, utroligt charmerende personale og skønne faciliteter er det en oplevelse i sig selv. Spis på den fantastiske restaurant og bistro. Ellers slap af i den eksklusive spa, der tilbyder alt hvad hjertet kunne begære.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Villa Copenhagen
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et luksushotel i hjertet af København. De tilbyder god service, god morgenmad og moderne værelser med gratis Wi-Fi. Hotellet ligger tæt på Tivoli, Strøget, restauranter og barer. Den centrale beliggenhed gør det til et populære valg. Nyd hotellets vidunderlige wellnessafdeling og den skønne udendørs pool, der er opvarmet for en luksuriøs oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

På Nyhavn, kun få minutters gang fra Amalienborg finder man det flotte 71 Nyhavn Hotel. Det er et smukt hotel beliggende i et gammelt pakhus, hvilket giver et utroligt spændende interiør. Hotellet er det rette for enhver, der sætter pris på god service, smukke værelse og ikke mindst en central placering i København.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

I over 40 år har Copenhagen Admiral Hotel været en favorit blandt rejsende til København. Det er ikke svært at se hvorfor: Hotellets beliggenhed i Toldbodgade er uovertruffen, og de tilbyder et højt serviceniveau, der gør dit ophold uforglemmeligt. 4-stjernet hoteloplevelse med lækker restaurant og smukke hjemlige værelser, der får dig til et forelske dig i hotellets unikke stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Med sin placering på Østerbro har Rye 115 Hotel en dejlig beliggenhed tæt på forskellige seværdigheder. Hotellet er er beliggende i en gammel herskabslejlighed, hvilket giver et ganske særligt udtryk og ganske unik fornemmelse. Værelserne er hyggelige og hvis man sætter pris på økologi, kan man glædes over at alt der bliver serveret lever op til disse standarder.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Ascot Hotel ligger i Studiestræde, kun få minutters gang fra Tivoli og Strøget, og er et 4-stjernet hotel i topklasse. Værelserne er smukke i nordisk design og hotellets restaurant er berømt, for deres gode mad og gode service. Slap af i baren eller træn i hotellets fitnesscenter. Ascot Hotel giver dig en mindeværdig hoteloplevelse i vores smukke hovedstad.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Scandic Palace Hotel er et 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af København med udsigt udover Rådhuspladsen. Hotellet tilbyder dig luksuriøse værelser, service af høj kvalitet og en uovertruffen beliggenhed med nem adgang til alle større attraktioner. Nyd god mad i restauranten eller træn i fitnesscenteret. Scandic Palace Hotel byder dig altid hjerteligt velkommen.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er er klassisk og smukt badehotel, der ligger ud mod Hornbæk Sø og som byder på en uformel stemning i smukke omgivelser. Nyd et godt måltid mad på hotellets restaurant eller få en drink i bare, før du trækker dig tilbage til dit dejlige værelser. Alt sammen under kyndig betjening fra det venlige personale. En dejlig hoteloplevelse for enhver.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard ligger i en gammel herregård og danner de perfekte rammer for en dejlig ferie eller et wellnessophold ud over det sædvanlige. Hotellet tilbyder dejlige værelser, en moderne restaurant samt en lækker bar. Derudover kan du nyde wellness i den indendørs pool, dampbadet eller saunaen. Lad det venlige personale gøre din oplevelse komplet på Comwell Borupgaard.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Badehotel Søfryd
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Comwell Korsør

4/5

Få dig en velfortjent pause i hverdagen på Comwell Korsør, hvor du vil være omgivet af natur og historie. Hotellet giver dig rig mulighed for wellness og afslapning i den lækre spaafdeling med sauna, pool og meget mere. Du kan nyde drinks i den elegante bar, inden du spiser i den afslappede restaurant med terrasse. Et ægte luksusophold på et luksushotel.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Scandic CPH Strandpark
Hotels.com

Scandic CPH Strandpark

4/5

Laveste pris for 2 personer: 916 kr.

Quistgaarden Bed Breakfast
Hotels.com

Quistgaarden Bed & Breakfast

3/5

Laveste pris for 2 personer: 620 kr.

Hotel Villa Strand
Hotels.com

Hotel Villa Strand

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.400 kr.

Scandic Webers
Hotels.com

Scandic Webers

4/5

Laveste pris for 2 personer: 748 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Det vil være svært at finde en smukkere ramme for jeres næste familieferie eller forretningsmøde end Kragerup Gods, som ligger i de frodige skove i det smukke landskab. Hotellet byder på luksus, afslapning og god service. Der er mange faciliteter til rådighed for gæsterne, herunder en indendørs pool, sauna og den populære adventurepark. Glem ikke den eksklusive restaurant og lounge.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et af de bedste hoteller i Danmark. Det har luksuriøse værelser, en moderne bar/lounge og spa med opvarmet saltvandspool, hvilket gør det til den perfekte destination for afslapning eller forretningsrejser. Hotellet har desuden 29 mødelokaler, der er velegnede til alt fra små møder til store konferencer.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et luksushotel i København. Hotellet har en spa kun for voksne, hele tre restauranter og en spændende bar. De moderne værelser er rummelige med naturligt lys og hotellet har udsigt over den brostensbelagte gårdhave i bygningen fra det 19. århundrede. Et hotel, der bryster sig af god service og fantastiske faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Gilleleje Badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Oplev en unik kombination af luksus og wellness på Gilleleje Badehotel, som ligger på Nordsjællands kyst. Hotellet tilbyder dejlige værelser, en lækker restaurant og naturligvis en række faciliteter og tjenester for at sikre dig et afslappende ophold. Nyd blandt andet spa, sauna, dampbad, fitnesscenter og meget mere på et af Nordsjællands dejligste badehoteller.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel er et sted med luksus, afslapning og god service. Hotellet med sine 4 stjerner ligger i Københavns pulserende Vesterbro-kvarter og tilbyder moderne værelser med alle de bekvemmeligheder, du har brug for på en kort eller lang ferie. Fra fitnesscenter, indendørs pool og sauna til 3 restauranter, en fin lounge og bar.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Oplev den ultimative luksus på AC Bella Sky, et af de mest luksuriøse hoteller i København. Dette 4-stjernede hotel tilbyder upåklagelig service og mange faciliteter, der gør dit ophold afslappende og behageligt. Nyd en morgentræning i fitnesscentret eller slap af efter en lang dag med lidt forkælelse i spaen, inden du går ud og spiser i en af de 3 restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Bandholm Hotel er et luksuriøst og moderne hotel, beliggende på Lolland. De tilbyder faciliteter af høj standard til deres gæster, såsom sauna og bar. Restauranten serverer nordiske retter med vægt på lokale råvarer. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse og gratis trådløs internetadgang. Et lækkert hotel, der blot venter på din booking.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Skovshoved Hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Hvis du er på udkig efter et af de bedste hoteller i København, skal du ikke lede længere end til Scandic Copenhagen. De tilbyder nogle af de mest rummelige værelser og suiter i byen, samt en lækker restaurant. Scandic Copenhagen er desuden også et af Københavns største konferencehoteller med plads til hele 1100 personer.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Vilcon Hotel
Hotels.com

Vilcon Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Imperial Hotel
Hotels.com

Imperial Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Scandic Sluseholmen er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter et luksuriøst ophold med fantastisk udsigt over havnen. Med de moderne fitnessfaciliteter, er nu endnu mere behageligt at træne, mens du opholder dig på hotellet. Hotellets restaurant serverer lækre måltider lavet af friske lokale råvarer, og der er naturligvis gratis WiFi på hele hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Har du lyst til et lækkert wellness ophold på Sjælland?

Nu og da trænger vi alle til bare at slappe af og lade os forkæle. Det er en trang der ikke lader sig fornægte og det er vigtigt at man ikke ignorere den. Faktisk vil vi påstå at den eneste kur imod dette behov er et lækkert og eksklusivt wellness ophold på et af de mange lækre hoteller på Sjælland. Et ophold hvor man lader alle sine bekymringer ligge og i stedet koncentrerer sig om at samle energi som man på ny kan møde hverdagen og alle dens mange udfordringer. Kan du forestille dig noget mere lækkert?

Bliver du ikke fristet ved tanken om at tjekke ind på et skønt hotel hvor du kan nyde alt fra lækre middage, enestående service og ikke mindst spa- og wellnessbehandlinger i verdensklasse. Dette og meget mere kan du få hvis du bestiller et wellness ophold Sjælland allerede i dag. Wellness-ophold.dk har alt hvad hjertet begærer og meget mere så tag et kig og se hvad vi kan tilbyde af lækre ophold på Sjælland.

Se vores store udvalg af sjællandske hoteller, for vi er sikre på at der helt sikkert er noget som vil kunne friste dig. Uanset om du ønsker at slappe i en opvarmet pool, få dejlige massage, tag en tur i dampbadet eller bare slappe af, så kan du finde det på et af de lækre hoteller. Kort fortalt så er Sjælland et af de dejligste rejsemål i hele landet og en landsdel du bestemt ikke bør snyde dig selv for.

dejlige wellness produkter som du kan få lov at bruge

Hvad kan man foretage sig på Sjælland?

Uanset om du er bosat på Sjælland eller blot er der som gæst, så kan du være sikker på at der er rigeligt at tage sig til. Ligegyldigt om du leder efter skønne museer, enestående naturoplevelser eller noget helt tredje så kan du være sikker på at Sjælland nok skal levere varen hver gang. Det er naturligvis oplagt at man besøger vores skønne hovedstad København med alle sine historiske skatte, kulturelle institutioner og meget mere. Men der er så meget mere at foretage sig end blot at besøge København. Se for eksempel Roskilde med sin smukke domkirke og vikingeskibsmuseet. 

Er naturen mere din stil så har Sjælland naturligvis også rigeligt at byde på. Oplev for eksempel Sjællands smukkeste udsigt ved Bjergsted bakker nær Kalundborg. Eller oplev det imponerende fugleliv ved Maribosøerne et af Danmarks største søområder. Snyd endelig ikke dig selv for Møns klint der hvert eneste år tiltrækker over 200.000 gæster og Det er ikke uden grund.

Vigtigst af alt er dog de skønne hoteller der er virkelig, kan lokke gæster til. Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung uanset om du søger moderne fitness faciliteter, spa- og wellness eller skønne spisesteder. Du skal i hvert fald ikke gå på kompromis med kvaliteten, for Sjælland er hjemsted for nogle af de bedste hoteller i hele landet.

Find de mest økonomiske wellness ophold Sjælland kan tilbyde

Nu kan man naturligvis godt frygte at et wellness ophold Sjælland kan blive en ganske dyr oplevelse der virkelig kan slå bunden ud af ens tegnebog. Bevares, det kan blive en ganske kostbar affære hvis man ikke er en lille smule opmærksom og sørger for at finde de bedst mulige tilbud. Der findes nemlig utroligt mange fire- og femstjernede hoteller på Sjælland, der koster mange penge at besøge. Men bliv ikke afskrækket af dette, for det kan sagtens lade sig gøre at få et fint og økonomisk wellness ophold på Sjælland hvis blot man ved hvor man skal lede. Heldigvis har du fundet wellness-ophold.dk, hvor vi altid gør vores yderste for at give dig det mest fordelagtige og komfortable wellness ophold Sjælland overhovedet kan tilbyde.

Vi sørger for løbende at opdatere vores lange liste af hoteller, så vi altid kan give dig de bedste tilbud og deals på skønne wellnessophold. På den måde kan du være helt sikker på, at du altid får den bedste pris og de mest fordelagtige tilbud, hvilket betyder at der er flere penge at hygge sig for sammen med familien. Wellness-ophold.dk er altså din garanti for et vidunderligt wellnessophold, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer uanset om du er til fitness, wellness eller bare lækker mad. 

Skulle du ønske noget andet end et wellness ophold Sjælland er det heller ikke noget problem, for wellness-ophold.dk har naturligvis også rigeligt med ophold i andre dele af Danmark. Hvad enten det skal være Sønderjylland, Nordjylland, Fyn eller Møn så har vi lige hvad du søger. Vi gør det nemt, økonomisk og meget overskueligt at finde de bedst mulige wellness ophold uanset hvor i landet du vil hen. Kan det blive meget bedre end det?

Hvad ønsker du af et wellness ophold?

Inden man bestiller sit wellness ophold Sjælland er det vigtigt at man sørger for at beslutte, hvad det egentlig er man ønsker af sit wellness ophold. Der findes nemlig rigtig mange former for spa og wellness, og det er ikke alle hoteller, der har de samme faciliteter tilgængelige. Det kan også være dit fokus ligger mere på god mad, økologi og sundhed end på f.eks. dampbade og opvarmede pools. Naturligvis findes der hoteller, der har alle disse ting, men det er aldrig en dårlig ide at planlægge lidt på forhånd før man giver sig til at bestille sit ophold. På den måde undgår man uhensigtsmæssige situationer eller skuffelser.

Som tidligere nævnt kan vi dog love at der findes hoteller på Sjælland, der tilbyder alt hvad hjertet kan begære ligegyldigt om det skulle være moderne fitness faciliteter, massage og skønhedsbehandlinger og lækre økologiske restauranter. Ydermere er der oftest ting som pool, en eller flere barer, mødelokaler samt faciliteter til ens børn. Kort sagt burde man kunne få stillet alle de behov man har og dermed få det bedst mulige ophold på et af de sjællandske hoteller.

Hvis du er i tvivl om hvad de enkelte hoteller kan tilbyde anbefaler vi, at du tager et lille kig på vores oversigt. Her finder du alle de hoteller vi samarbejder med og på den måde kan du se, hvad der bedst lever op til dine krav eller behov. Du kan altså sikre dig, at du får mest muligt for dine penge og på den måde det bedst mulige wellness ophold Sjælland overhovedet kan tilbyde. 

Tøv ikke, men bestil allerede i dag

Nu har du sikkert fået lyst til et lækkert ophold og der er faktisk ikke andet at gøre end at finde det rette hotel så du kan komme afsted i en fart. De mange lækre hoteller venter blot på at slå dørene op og byde dig hjerteligt velkommen, så du kan få et vidunderligt wellness ophold på Sjælland enten alene eller sammen med nogen du holder af. Glæd dig til at svømme i en opvarmet pool, slappe af i saunaen eller indtag vidunderlig og veltilberedt mad i hotellets dejlige restaurant. Vi er sikre på at du får en vidunderlig oplevelse, som du vil huske på i lang tid og som ville give dig fornyede kræfter så du er klar til at møde alle hverdagens mange udfordringer. Har du yderligere spørgsmål eller kommentarer står wellness-ophold.dk altid klar til at hjælpe dig, så du trygt kan bestille få ophold som du trænger til. Rigtig god fornøjelse.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilken destination er den dejligste til wellness ophold?

Det er meget svært for os at sige hvilken destination der er den dejligste, for Danmark har så meget at tilbyde og alle har forskellige præferencer. Dog må vi indrømme, at vi har en svaghed for Sjælland, der er med sin smukke natur, vores skønne hovedstad og meget mere har alt hvad hjertet kan begære af spændende oplevelser. Hvad enten man er historisk interesseret, friluftsmenneske eller bare trænger til et wellness ophold så er Sjælland destinationen som aldrig skuffer.

Kan man købe gavekort til wellness ophold?

Her hos wellness-ophold.dk kan man sagtens købe gavekort til wellness ophold. Det er faktisk vores speciale at tilbyde vores kunder lækre deals på ophold i hele Danmark samt Norge, Sverige, Østrig, Polen og Tyskland. Du kan altså være helt sikker på at få en rigtig god pris på et wellness ophold uanset hvor du skulle få lyst til det. Det er en fremragende gaveide, som altid vil kunne lokke smilet frem hos den heldige modtager, men det er også en herlig måde blot at forkæle sig selv på.

Hvornår på året får man det bedste wellness ophold?

Det kan være svært at give et bud på hvornår på året man får det bedste wellness ophold, for alle har forskellige præferencer. Nogle danskere elsker at tage på wellness ophold i den iskolde vinter hvor vinden rusker og sneen falder. Andre nyder at holde deres efterårsferie på skønne spahoteller hvor man kan nyde god mad, hyggelige værelser og moderne wellness faciliteter. Kort fortalt kan man tage på wellness ophold hele året rundt og være sikker på at få en dejlig oplevelse. Så vælg din yndlings årstid og bestil et wellness ophold her hos os.