fbpx

Wellness Ophold Massage

Bedste wellness ophold med massage 2024

Her på siden får du adgang til en lang række af de bedste hoteller, der tilbyder wellness ophold med massage. Et wellness ophold uden mulighed for massage er det samme som en sommer uden sol, så derfor bør du ikke snyde dig selv for denne enestående mulighed. Se vores store udvalg af lækre hoteller, der alle tilbyder massage og andre skønne behandlinger. Vi lover at du ikke kommer til at fortryde det.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Trænger du til et lækkert ophold, så tjek ind på Marienlyst Strandholet, der ligger nær stationen og Kronborg Slot. Det er et rigtigt lækkert hotel, der byder på værelser med Wi-Fi, minibar og tv. Nyd et måltid i en af de to restauranter eller hop en tur i poolen. Slap af i den dejlige spa, før du besøger det spændende kasino.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et af de dejligste hoteller i landet, med sin beliggenhed i en enestående ejendom ud mod Øresund. Værelserne er smukke og behagelige, personalet professionelt og der er mulighed for roomservice. Hoteller har en lækker restaurant og en luksusspa, der bl.a. byder på dampbad, en indendørs pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I Nordjylland kan man besøge det skønne Hotel Viking, der ligger ud mod Kattegat. Det helt store lokkepunkt er her den lækre spa og wellnessafdeling, der byder på pools inde og ude, sauna samt spa på den smukke tagterrasse. Derudover har hotellet naturligvis også en lækker gourmetrestaurant og dejlige værelser, der bare venter på dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Med sine rummelige og hyggelige værelser er Ystad Saltsjöbad et hotel, der virkelig har noget at byde på. Beliggende på en strand lige ud til Østersøen får man smuk natur og dermed en vidunderlig udsigt. Hoteller har naturligvis lækre wellnessfaciliteter, samt pools, tennisbaner og fitness. Man kan også leje cykler og kajak. Maden indtages på hotellets lækre fiskerestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Velkommen til Steigenberger Alsik, det eksklusive hotel med udsigt over Alssund. På dette lækre hotel kan du slappe af i et af de luksuriøse værelser med gulv til loft vinduer eller nyde en opkvikkende behandling i spaen med fuld service – alt sammen mens du nyder den fantastiske udsigt. Derudover byder hotellet på hele 3 restauranter og en bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa resort er et vidunderlige hotel, der byder på lækker service samt en masse faciliteter. Uanset om du vil spille golf, slappe af i wellness- og spa afdelingen eller bare nyde den gode mad, kan du finde det hele her. De lyse værelser har Wi-Fi, faldskærms-tv og meget mere. Et herligt og afslappende hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Nær Ringkøbing, med udsigt over kanalen finder man Fjordgaarden, der er et hyggeligt og uformelt hotel. Hotellet har udover sine dejlige værelser også en restaurant, samt bar. For de wellnessinteresserede er der en indendørs pool, spa med boblebad og er lækkert fitnesscenter. Det venlige og imødekommende personale sørger for at dit ophold på Fjordgaarden bliver noget ganske særligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Ved bredden af Flensborg fjord ligger Alter Meierhof, der er et lækkert og eksklusivt kurhotel. Et oplagt valg til dem, der trænger til ro og afslapning på de smukke værelser, der er indretter med antikke møbler. Hotellet har naturligvis en gourmetrestaurant, en café og en tapasbar. Hold formen ved lige i fitnesscenteret eller slap af i spaen med hamam. Der er også indendørs og udendørs pools.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy ligger det skønne og eksklusive Hotel Thinggaard, der byder på alt fra vidunderlige værelser og god service, til lækker mad og wellness. Som gæst får man adgang til Sydthy Kurbad, hvor der virkelig bliver skruet op for forkælelsen. Gå en tur i de smukke omgivelser eller slap af på hotellet, hvor det venlige personale altid er klar til at gøre dit ophold endnu bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er uden tvivl et af de lækreste spahoteller i hele landet. Med sin beliggenhed i et skovområde med udsigt over Vejle fjord er der ikke en finger at sætte på omgivelserne. De elegante og smukke værelser sikrer dig et lækkert ophold. Hotel Vejlefjord byder desuden på brasserie, en hyggelig bar og naturligvis De Termiske Bade & Thalasso Spa.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

THE THIEF er et af Oslos lækreste hoteller, der beliggende i det trendy Tjuvholmen distrikt. Med stilfuldeværelser og masser af muligheder for at opgradere til suiter, er der nok at komme efter for den kræsne gæst. Dertil kommer den lækre restaurant, 2 barer og naturligvis den skønne spa med sauna. Dertil kommer et moderne fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad i Sverige og byder på en fantastisk hoteloplevelse. Hotellets værelser har Wi-Fi og tv, nogle endda altan. Der høflige personale står klar til at hjælpe med alt og maden nydes i den eksklusive restaurant. Det store lokkepunkt et dog den dejlige spa med indendørs pool, samt det moderne fitnesscenter for de aktive.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et 5-stjernet hotel i Sylt, der ligger ved kysten omgivet af smukke klitter. Golfklubben ligger ganske nær, for de interesserede. Værelserne er minimalistisk indrettet og giver en dejligt afslappet fornemmelse. Hotellet har en skøn spaafdelingen med pool, sauna og dampbad. Derudover er der gratis morgenbuffet for hotellets gæster.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det bliver næppe mere luksuriøst end Kokkedal Castle Copenhagen, der er et hotel beliggende i et slot. Med sofistikerede værelser, utroligt charmerende personale og skønne faciliteter er det en oplevelse i sig selv. Spis på den fantastiske restaurant og bistro. Ellers slap af i den eksklusive spa, der tilbyder alt hvad hjertet kunne begære.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et hyggeligt og lækkert hotel i en af Danmarks allerbedste badebyer ved Vesterhavet. Med sine hyggelige værelser, en restaurant med masser af lokale råvarer og ikke mindst wellness, spa og massage, er der lagt op til et ophold i det nordjyske, som du ikke glemmer igen. Glæd dig til at tjekke og nyde den fremragende service.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Ønsker du dig et rigtigt wellness og spaophold, så bør du tage en tur forbi Hotel Koldingfjord, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser og har dejlige værelser, nogle med udsigt over fjorden. Der er restaurant, pool, fitness og sauna på hotellet for dem, der elsker at lade sig forkæle og nyde livet i fulde drag. Et dejligt konferencehotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et eksklusivt hotel, der ligger på en skovejendom nær Dyrehaven i Kongsbroskov og Lillebælt. Skønnere omgivelser får man ikke. Hotellets værelser er dejlig og lyse, restauranten har udsigt over vandet og du kan slappe af i en indendørs pool eller måske i boblebadet. Få gang i blodomløbet med et spil tennis. En dejlig og eksklusiv hoteloplevelse på Fyn.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Korsør

4/5

Få dig en velfortjent pause i hverdagen på Comwell Korsør, hvor du vil være omgivet af natur og historie. Hotellet giver dig rig mulighed for wellness og afslapning i den lækre spaafdeling med sauna, pool og meget mere. Du kan nyde drinks i den elegante bar, inden du spiser i den afslappede restaurant med terrasse. Et ægte luksusophold på et luksushotel.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell er et nyt og moderne hotel med alle de faciliteter, der hører til et ægte spahotel. Personalet på Varbergs Kusthotell er veluddannet og vil gøre alt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Hotellets faciliteter omfatter en restaurant med udsigt over havet, bar og en eksklusiv spaafdeling med forskellige behandlinger, så gæsterne rigtigt kan blive forkælet.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylösand er et luksushotel i den svenske by Halmstad ved Kattegat. Hotellet er designet med wellness, afslapning og god service som hovedfokus. Hotellet tilbyder elegante moderne værelser i klassisk skandinavisk design. De fire restauranter på Hotel Tylösand tilbyder velsmagende mad og bagefter kan man slappe af i den velindrettede spaafdeling med både indendørs og udendørs pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

Forestil dig, at du befinder dig på et stort og luksuriøst spa-resort med udsigt over havet. Du kan slappe af og tage det roligt under dit ophold på A-rosa Travemünde i Lübeck. Hotellet har alt, hvad du har brug for til en afslappende ferie: herunder 3 spisesteder og 3 barer samt spa-faciliteter såsom sauna, yogarum, fitnesscenter og saltvandspool.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad tilbyder luksusindkvartering med udsigt over Nordsøen og Skrea Strand samt masser af muligheder for afslapning og god service. Der er fire spisemuligheder på hotellet, samt en luksuriøs spaafdeling med mulighed for yoga, sauna og fitnesscenter. Besøg desuden hotellets lækre bar eller det spændende orangeri. En dejlig hoteloplevelse for de kræsne gæster.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Er et wellnessophold med massage noget for dig?

Hvis du er vant til en hård og anstrengende hverdag, så kender du helt sikkert også til behovet for at få en lille pause, hvor du virkelig får muligheden for at slappe af og komme til kræfter igen. Denne tiltrængte pause kunne du med fordel holde på et af de mange lækre spa- og wellness hoteller rundt om i landet. Hoteller der blot venter på at slå dørene op og byde dig velkommen med alt hvad hjertet kan begære af god service, lækker mad og naturligvis wellness behandlinger i verdensklasse.

Hvem kunne ikke trænge til et par dage, hvor man ikke skal bekymre sig om andet end hvilken mad man skal have på restauranten eller om man skal tage i Polen eller boblebadet først. Det er rendyrket luksus fra først til sidst og med de mange muligheder for massage og skønhedsbehandlinger kan man vende tilbage til hverdagen sprudlende af energi og nyt gå på mod. Uanset om det skal være i Nordtyskland, på Sjælland eller sågar i Sverige, så har wellness-ophold.dk lige noget for dig. Masser af lækre wellness ophold med massage og en masse andre lækre services.

Men vent, det er ikke det hele. Der er så meget mere at komme efter på de mange hoteller, hvad enten du har lyst til at nyde en lækker drink i baren, gå en lang tur i smuk natur eller dyrke fitness i moderne fitness faciliteter. Hotellerne er moderne, har skønne værelser og alt hvad der ellers hører til for at du kan få det dejligste wellness ophold. Skulle du være interesseret i et par runder golf er det sågar også en mulighed på flere af hotellerne her på siden.

dejlig wellness massage på opholdet

Sådan finder du den bedste pris på dit wellness ophold

Men hvordan finder man så frem til disse lækre hoteller og vigtigere endnu hvordan får man den bedst mulige pris på et wellness ophold med massage? Det kan umuligt være en helt gratis oplevelse, men du vil blive overrasket over hvor billigt det faktisk kan gøres, hvis blot du ved hvor du skal lede. Heldigvis for dig er du kommet til det helt rette sted og wellness-ophold.dk gør det så utroligt nemt og overskueligt at finde de bedste og billigste wellness ophold med massage. Så hvis det lyder som noget for dig, bør du tage et kig på vores lange liste over lækre førsteklasses wellness hoteller i hele Danmark.

Her hos wellness-ophold.dk sørger vi altid for at vi har de nyeste og bedste tilbud på lækre ophold, så vores kunder kan spare mest muligt og få mest muligt for pengene. Det betyder at vi på daglig basis opdaterer vores produkter og finder de bedste deals man kan få for penge. Du skal altså aldrig være bange for at betale overpris, men kan derimod glæde dig over at spare en masse surt optjente penge, som du i stedet kan nyde sammen med din familie.

Så tag et kig her på siden og find et godt tilbud eller måske et gavekort til en du holder af. Wellness-ophold.dk er din garanti for et lækkert og økonomisk forsvarligt wellness ophold med massage. Kan man ønske sig mere?

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man dele et wellness ophold?

Man kan sagtens dele et wellness ophold med én man holder af og faktisk vil vi mene at et wellness ophold er blandt de bedste gaver man kan give til venner og familie. Det er gaven der bliver ved med at give og vi lover dig at du altid vil se et smil på læberne hos den heldige modtager af et wellness ophold med massage. 

Kan børn komme med på wellness ophold?

Umiddelbart kan man sagtens tage sine børn med på wellness ophold. Flere af de mange spa- og wellness hoteller har rigeligt med faciliteter, der kan holde de små underholdt mens forældrene slapper af. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at mange hoteller ikke giver adgang til børn under 14 i spa og wellness afdelingerne. 

Er jeres priser de billigste?

Det kan være svært at love, men vi KAN love at vi altid bestræber os på at have de bedste og mest fordelagtige tilbud til vores kunder. Uanset om du skulle have lyst til et wellness ophold i Østrig, Polen Norge eller herhjemme i eget Danmark. Tag et kig på siden og se om ikke du kan finde et tilbud, der lever op til dine krav til et wellness ophold med massage.