fbpx

Wellness ophold Aarhus

Bedste wellness ophold i Aarhus 2023

Er du klar til et lækkert og komfortabelt wellness ophold i Aarhus? Så er du kommet til det helt rette sted, for vi har alt hvad hjertet kan begære af lækre tilbud og gavekort til alle de spa- og wellness ophold Århus kan tilbyde. Alt sammen samlet på ét sted, hvor du blot behøver vælge din favorit. Så tag et lille kig og gør dig klar til at slappe af på et af de mange lækre hoteller i Århus.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Radisson Red Aarhus er et lækkert hotel i hjertet af Danmarks næststørste by og det ligger inden for rækkevidde af nogle af byens mest populære attraktioner, som f.eks. ARoS. I mellemtiden vil den største attraktion for mange gæster være selve hotellet med dets lækre restaurant og bar, et døgnåbent fitnesscenter og de enkle værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Luksus, afslapning og god service. Det er de tre ord, der bedst beskriver Comwell Aarhus. Med en storslået, moderne foyer venter der dig et elegant hotel med farverige værelser med udsigt over havnen, skoven eller stranden. Faciliteterne omfatter restaurant, bar, spa og wellness, fitnesscentre og indendørs swimmingpools – kort sagt: alle dine behov bliver opfyldt her!

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et lækkert og afslappende hotel, der ligger ud mod Kattegat i Århus. Hotellet tilbyder farverige og komfortable værelser, samt restaurant og mødelokaler. Er du mest til wellness kan du hygge dig i spaafdelingen med pool, sauna og fitnesscenter. Et skønt og moderne hotel i smukke omgivelser i det midtjyske.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Scandic Aarhus City er et fantastisk hotel i hjertet af Danmarks næststørste by. Det tilbyder funktionelle, moderne værelser med gratis wi-fi og fladskærms-tv. Perfekt til både forretningsrejser og weekendophold. Hotellet ligger kun seks minutters gang fra Aarhus banegård og har god adgang til butikker, restauranter og seværdigheder som Den Gamle By.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er et elegant hotel i Aarhus, Danmark. Det ligger tæt på butikker og restauranter i det historiske Latinerkvarter. Bygningen stammer tilbage fra 1838. Gæsterne vil kunne nyde veltilberedt mad i restauranten og bistroen samt drikkevarer i baren. Der er også et kasino på stedet for dem, der er på udkig efter lidt underholdning!

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Vælg blandt de bedste hoteller i Aarhus

Først og fremmest skal du besluttehvad det er du gerne vil gave ud af dit ophold i Århus. Skal det være et længerevarende ophold eller vil du bare lige have en lille lækker pause fra hverdagen med spa og wellness? Uanset hvad, så har Aarhus masser at byde på. Kig f.eks. forbi det lækre Radisson RED Aarhus eller måske Helnan Marselis Hotel. Mulighederne er mange og du kan være sikker på, at du ikke bliver skuffet, for Århus er hjemsted for en lang række af de allerbedste wellness hoteller i hele landet. Så hvad enten det er et længere ophold eller bare nogle timers wellness er op til dig. Uanset hvad kan du være sikker på at få en dejlig oplevelse med et wellness ophold i hjertet i Jylland

vidunderlig wellness afdeling

Et wellness ophold i Aarhus giver dig alt hvad hjertet kan begære

Hvad er det så, der gør de mange hoteller i Aarhus til noget specielt? Det kommer naturligvis an på, hvor du tjekker ind. Men fælles for dem alle er, at du kan være sikker på at få et dejligt værelse, god mad og fantastisk service. Der er med andre ord en masse at komme efter. Ønsker du specifikt et hyggeligt spa- og wellness ophold Århus, så vælg et af de hoteller, der har en lækker spaafdeling. Et sted, hvor du kan nyde dampbade, boblebade, pools og meget mere. Lækre massager og skønhedsbehandlinger. En vaskeægte luksusoplevelse, hvor man bare skal lade sig forkæle. 

Der er naturligvis også hoteller, der lægger stor vægt på at gæsterne spiser fremragende mad, og som derfor har gourmetrestauranter. Restauranter, som serverer lækker mad lave af lokale råvarer. Der er nok at vælge imellem og du kan være helt sikker på, at du ikke kommer til at gå skuffet hjem. Bagefter kan man med fordel nyde lokalområdet, for Århus er en af de mest spændende og fascinerende byer i hele landet. Uanset om du søger natur, kultur eller lidt af hvert. 

Få den bedste pris på wellness ophold Aarhus

Nu er du sikkert blevet meget fristet og har fået lyst til et lækkert ophold i Aarhus, men som vi alle ved er det ikke nødvendigvis en helt billig fornøjelse. Et ophold koster penge, så medmindre man har en opsparing til den slags, kan det være, at man må skyde en hvid pind efter det. Hvis altså ikke det lige var for wellness-ophold.dk. Vi har nemlig altid de bedste og mest fordelagtigt tilbud klar til dig, så du kan få mest muligt ud af pengene. 

Wellness-ophold.dk sørger altid for at være på udkig efter de bedste priser, så vores heldige kunder kan spare en masse penge på spa og wellness Århus. Du skal altså ikke foretage dig andet end at tage et kig her på siden og finde det hotel, der lever bedst op til dine ønsker. Herefter er det bare med at finde det rette tidspunkt og bestille opholdet. Tag enten afsted alene eller sammen med en du holder af. Skulle Århus heller ikke lige være din stil har vi en masse andet et tilbyde, lige fra Gdansk til Middelfart

For at gøre en lang historie kort, så er Wellness-ophold.dk din bedste mulighed for at finde et lækkert wellness ophold i Århus. Så hvad venter du på? Bestil i dag og få en dejlig oplevelse, som du kan lave højt på længe efter. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvordan får man de bedste tilbud på wellness ophold?

Det er nemt at finde frem til de bedste tilbud på wellnessophold, for her hos Wellness-ophold.dk er vi specialister i at finde de bedste deals til dig. Så uanset hvor du vil hen og hvad du prioriterer, så kan du stole på at få en god pris hos os. 

Kan jeg fejre nytår på et hotel?

Naturligvis kan man fejre nytår på et lækkert hotel. Faktisk er det en meget populær måde at fejre nytåret på. Der bliver som regel gjort noget ekstra ud af det med lækker mad og events. Så drop ræset og lad dig forkæle på et lækker spa- og wellness hotel nytårsaften.

Et er wellness ophold for hele familien?

Man kan godt tage hele familien med på wellnessophold, da de fleste hoteller også har faciliteter til børn. Men det skal dog siges, at man ofte ikke må have børn under 14 med i spa- og wellnessafdelingerne, så vær opmærksom på det enkelte hotels retningslinjer.