fbpx

Wellness Ophold Jylland

Bedste wellness ophold i Jylland 2024

Der findes mange dejlige steder i Danmark, men der er altså intet sted i landet, der byder på bedre flere oplevelser en Jylland. Der er så meget at opleve og se i Jylland, og dertil kommer en lang række vidunderlige hoteller, som tilbyder wellness og spa i verdensklasse. Så vent ikke længere, men find et spa og wellness ophold Jylland her på siden. Du vil bliver overrasket over, hvor meget der er at vælge imellem. Her kan Fyn eller Sjælland slet ikke følge med.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I Nordjylland kan man besøge det skønne Hotel Viking, der ligger ud mod Kattegat. Det helt store lokkepunkt er her den lækre spa og wellnessafdeling, der byder på pools inde og ude, sauna samt spa på den smukke tagterrasse. Derudover har hotellet naturligvis også en lækker gourmetrestaurant og dejlige værelser, der bare venter på dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Velkommen til Steigenberger Alsik, det eksklusive hotel med udsigt over Alssund. På dette lækre hotel kan du slappe af i et af de luksuriøse værelser med gulv til loft vinduer eller nyde en opkvikkende behandling i spaen med fuld service – alt sammen mens du nyder den fantastiske udsigt. Derudover byder hotellet på hele 3 restauranter og en bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy ligger det skønne og eksklusive Hotel Thinggaard, der byder på alt fra vidunderlige værelser og god service, til lækker mad og wellness. Som gæst får man adgang til Sydthy Kurbad, hvor der virkelig bliver skruet op for forkælelsen. Gå en tur i de smukke omgivelser eller slap af på hotellet, hvor det venlige personale altid er klar til at gøre dit ophold endnu bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et hyggeligt og lækkert hotel i en af Danmarks allerbedste badebyer ved Vesterhavet. Med sine hyggelige værelser, en restaurant med masser af lokale råvarer og ikke mindst wellness, spa og massage, er der lagt op til et ophold i det nordjyske, som du ikke glemmer igen. Glæd dig til at tjekke og nyde den fremragende service.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

I Børkop med udsigt udover den skønne Vejle Fjord ligger hotel Comwell Kellers Park. Et prægtigt hotel, der byder på alt hvad du kunne ønske dig. Slap af i wellness- og spaafdelingen med sauna, dampbad og forskellige behandlinger. Ellers nyd en dejlig middag i den trendy restaurant, før du slutter af med en drink i baren. Værelserne er moderne og minimalistiske, og personalet er venligt.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger i hjertet af Vejle, med udsigt over den naturskønne Vejle Fjord. Dette luksushotel tilbyder en række aktiviteter og faciliteter til alle gæster, herunder en restaurant, indendørs pool, boblebad og spa. De moderne værelser er udstyret med gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv. Kom til Munkebjerg Hotel i Vejle og oplev luksuriøse omgivelser kombineret med fremragende service!

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Vil du gerne på wellnessophold langt oppe i Nordjylland, så er Ruths Hotel lige stedet. Det er et afslappet hotel, beliggende kun 5 km fra Skagen. Lyse værelser og venligt personale er med til at gøre dette til et vidunderligt sted. Nyd den lækre restaurant, den indendørs opvarmede pool eller en dejlig spaafdeling. Valget er dit.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Best Western Plus Hotel Eyde
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Eyde

4/5

Best Western Plus Hotel Eyde i Herning er et hotel, der tilbyder alt, hvad du har brug for til et afslappende ophold. Hotellet ligger kun få skridt fra byens station og tilbyder nem adgang til alle de vigtige seværdigheder i denne smukke by. Med moderne faciliteter, god service, samt sauna og fitnesscenter er der garanti for et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.101 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et lækkert og afslappende hotel, der ligger ud mod Kattegat i Århus. Hotellet tilbyder farverige og komfortable værelser, samt restaurant og mødelokaler. Er du mest til wellness kan du hygge dig i spaafdelingen med pool, sauna og fitnesscenter. Et skønt og moderne hotel i smukke omgivelser i det midtjyske.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer er et moderne hotel i det vestlige Jylland, der byder på et vidunderligt ophold med fremragende service. De uformelle værelser har farverige detaljer, der giver dem en art deco-følelse. Faciliteterne omfatter en bar, en restaurant og en lounge, hvor gæsterne kan nyde drinks eller måltider i dag- og aftentimerne.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel DGI Huset Herning
Hotels.com

Hotel DGI Huset Herning

3/5

I forlængelse af MCM Herning Kongrescenter finder man Hotel DGI Huset Herning. Det er moderne hotel, der tilbyder alle de faciliteter man forventer som pool, spa, sauna og naturligvis smukke værelser. Et godt sted, hvis man sætter pris på god service og ikke mindst muligheden for en masse aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Midt i Danmark, ved en sø og skov, ligger Golf Hotel Viborg. Dette uformelle hotel er designet til at tilbyde luksus, afslapning og god service i et familievenligt miljø. Hotellets faciliteter omfatter en indendørs pool, mødelokale, terrassebar og et lækkert spaområde. Golf Hotel Viborg tilbyder sine gæster total afslapning i en af Danmarks smukkeste regioner.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Hotel Scheelsminde er et af de mest populære hoteller i Aalborg og som gæst kan man være helt sikker på, at komfort og service er i højsædet. En gammel herregård danner rammen om et hotel med luksuriøse værelser, en fin restaurant og ikke mindst en eksklusiv bar. Der er naturligvis også pool, spa og diverse services til rådighed for hotellets gæster.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Enjoy Resorts Rømø
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

Enjoy Resorts Rømø er et rigtigt lækkert ferie- og resorthotel beliggende i Nationalpark Vadehavet. Der er rig mulighed for smuk natur, masser af faciliteter og ikke mindst lækker mad i restauranten. Man bliver indlogeret i hyggelige feriehytter og der er adgang til både spa, pool og meget mere for centerets gæster. Et rigtigt ferieparadis.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

For enhver, der leder efter et lækkert hotel ed både spa, pool og muligheden for at spille golf er Løgstør Parkhotel det helt rette sted. Det er et hotel med en utroligt smuk beliggenhed nær Limfjorden. Tjek ind på et af de dejlige værelser og nyd wellness og spa, samt en dejlig restaurant, hvor man kan få serveret velsmagende dansk mad.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Sportshotel Vejen
Hotels.com

Sportshotel Vejen

3/5

Sportshotel Vejen er et lækker og moderne hotel beliggende i Vejen, Sydjylland. Med 56 værelser er der plads nok og hotellets restaurant er bestemt også et besøg værd. Dette er et unikt hotel, som er en del af Sportscenter Danmark i Vejen og du kan som gæst få et sportspas, der giver adgang til centerets faciliteter, herunder pool og spa.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Henne Mølle Å Badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Beliggende i Henne på den sydjyske vestkyst er Henne Mølle Å Badehotel i den grad et besøg værd. Få en klassisk badehotelsoplevelse på hotellets mukke værelser. En hyggelig restaurant og nem adgang til vidunderlig natur sætter prikken over i’et. Det er med andre ord et oplagt hotel for enhver, der trænger til ro i krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Comwell Rebild Bakker

4/5

Rebild bakker er et af de mest unikke og naturskønne områder i hele landet og Comwell Rebild Bakker ligger perfekt placeret midt i herligheden. Det er et sportshotel, med dejlige værelser og en masse dejlige faciliteter. Der er bl.a. pool, spa og andre wellnessmuligheder, såvel som fitnesscenter og meget mere, for alle gæster.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina er det perfekte sted at flygte fra hverdagen. Her finder du fred og ro, komfort og luksus. Fra hotellet er der udsigt ud over Kattegat. Du får rig mulighed for at nyde de hyggelige værelser, en indendørs pool, sauna og fitnesscenter samt et legerum til ungerne. Fra restauranten er der udsigt over havet.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Skærbækcentret
Hotels.com

Skærbækcentret

2.5/5

Med sin ganske smukke beliggenhed nær både Rømø og den dansk-tyske grænse er Skærbækcentret i den grad et besøg værd. Bliv indlogeret i en af de hyggelige hytter og få adgang til de mange faciliteter, som f.eks. spa, fitnesscenter, vandland og bowling. Der er naturligvis også en lækker restaurant, hvor man kan få stillet sulten.

Laveste pris for 2 personer: 954 kr.

Jylland har noget for enhver smag

Du kan være helt sikker på, at der er rigeligt at tage sig til i Jylland, uanset hvad du foretrækker. Et wellness her vil kunne give dig alt hvad hjertet begærer, for der er så mange lækre hoteller at det halve kunne være nok. Et sandt overflødighedshorn af spa- og wellness, hvor du kan slappe af og nyde livet. Uanset om du kommer for at spise lækker mad på hotellets restaurant eller om du vil dyrke motion i et moderne fitnesscenter, så er det muligt. Det kan også være at du bare gerne vil tage den helt med ro enten i et velindrettet hotelværelse, spille et par runder golf eller blive forkælet i en lækker spaafdeling. Der er altså noget for enhver smag og du behøver blot at vælge det sted, der lever bedste op til dine ønsker. 

Nu skal vi naturligvis ikke glemme, at det er spa og wellness ophold Jylland, der er vores fokus her, og det er der heller ingen mangel på. Fra Sønderjylland til Nordjylland finder du det ene lækre spahotel efter det andet, hvor du vil kunne slappe af, lade dine batterier op og blive klar til at møde hverdagen igen med fornyet energi. 

Ønsker du nogle unikke og anderledes behandlinger eller oplevelser, så tag et kig på vores liste over hoteller, for der er flere af dem, der tilbyder ting udover det sædvanlige. Hvad enten det er en særlig spa, en opvarmet pool eller en unik type massage, så er der rigeligt at tage af på hoteller i Jylland. Find det, som vil gøre dig allermest glad og book dit ophold allerede i dag. Du vil sikkert ikke fortryde det. Især ikke, hvis du sørger for at tage en med som du holder af, så i sammen kan få et vidunderlige spa og wellness ophold Jylland.

vidunderlig gåtur langs havet

Oplev alt det lækre du kan få med et wellness ophold Jylland

Noget af det, der er allermest fascinerende ved at tage på ferie i Jylland er, hvor stor forskel der er på de forskellige egne. Jylland er ikke bare det samme over det hele, men derimod en stor og varieret landsdel, hvor du kan opleve alt fra skov og mark, til strand og hav. Tag på opdagelse i den vidunderlige natur og find smukke vandrestier eller spændende historiske stedet. Om det så er Dybbøl i Sønderjylland, jernalderudgravninger i Midtjylland eller et tysk fæstningsanlæg i Nordjylland, så kan du med garanti finde noget, der vil fange din interesse. 

Den jyske vestkyst er noget, der altid har fascineret og danskere, og det et ikke uden grund. De lange smukke strande, hvor man virkelig kan mærke vinden ruske og rive er en helt særlig oplevelse. Især hvis man finder nogle af de bedste strande. Der er også spændende steder som Vadehavet med det særlige dyreliv og meget mere. Men er det kultur man trænger til, så kan man naturligvis også tage et kig forbi smukke og historiske byer, som Århus, Aalborg og Ribe. Alle byder de på noget særligt og unikt. 

Du kan dog også bare tage tilbage til hoteller og lade dig forkæle af det venlige personale. Nyd en lækker drink i baren, spis på en restaurant, der serverer lokale råvarer eller slap af i en opvarmet pool. Valget er dit, men du kan være vis på, at et spa og wellness ophold i Jylland giver dig alt hvad hjertet kan begære og mere til.

Vær kræsen og gå ikke på kompromis med dit wellness ophold

Når du skal vælge et wellnesshotel, som koster en del penge, så er det vigtigt, at du sørger for at få alt det ud af opholdet som du ønsker. Du må ikke gå på kompromis og vælge noget, der ikke rigtigt lever op til det du allerhelst vil have. Så inden du går i gang med at booke et ophold, så bør du sætte dig ned og lave en liste over dine krav og ønsker. 

Hvis du går meget op i sundhed og motion, så er det måske oplagt at du skal vælge et hotel, der har lækre fitnessfaciliteter. En lækker pool, hvor man kan svømme baner og få bevæget sig er også en ide. Men det er også vigtigt, at kosten lever op til dine krav, så det er aldrig dumt at kigge efter et hotel, hvis restaurant går op i økologi og sund med. Heldigvis er der masser at vælge af på disse punkter, så sørg for at kigge på vores liste og se hvad der springer dig i øjnene.

Er du mere interesseret i det søde liv og afslapning, så er det naturligvis også muligt. Vores speciale er jo spa og wellness ophold Jylland, så derfor har vi sørger for at fokusere på hoteller, der virkelig lever op til dette. Du får med andre ord rig mulighed for at slappe af i et dejlige boblebad, få varmen i et dampbad og mærke gyset i kolde bade. Mærk hvordan du får fornyet energi med yoga, massage og andre lækre behandlinger. Derefter vil du kunne vende hjem til hverdagen sprudlende af energi og klar til at møde alle de udfordringer livet måtte byde på. 

Sådan får du den bedste deal på et wellness ophold i Jylland

Nu har vi gennemgået alle de lækre muligheder for wellnessophold i Jylland, så det eneste der mangler, er egentlig bare at få bestilt det. Men før du bestiller, vil du sikkert gerne sikre dig, at du får dit ophold til den mest favorable pris og det er her at wellness-ophold.dk kan hjælpe dig. Vi sikrer nemlig at du får det allerbedste wellness ophold Jylland, til en pris som sidder lige i skabet. Så hvad venter du på? Find den bedste pris på et ophold allerede i dag, uanset om det skal være i Jylland, Norge eller sågar Polen. 

Hos Wellness-ophold.dk sørger vi for, på daglig basis, at finde de bedste og mest aktuelle tilbud på dejlige wellness ophold. På den måde kan vi tilbyde dig de bedste betingelser og priser, hvilket helt sikkert er i din interesse. Der er jo ingen grund til at lade sig snyde for en god pris. Jylland har så meget at tilbyde og derfor synes vi at du skal have muligheden for at nyde det i fulde drag. Det gør man bedst hvis man er tilfreds med prisen. 

Så uanset om du leder efter et wellness ophold i Jylland til sommerferien, efterårsferien eller nytår, så er du kommet til det helt rette sted. Wellness-ophold.dk er din garanti for god service, gode priser og naturligvis et lækkert wellness ophold. God fornøjelse. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Er et wellness ophold i Jylland en god gaveide?

Start med spørge dig selv om du ville blive glad for at modtage et gavekort til et lækkert wellnessophold i gave. Mon ikke du ville det? Det samme gælder for enhver, som du vælger at forære et gavekort til. Der er da ikke nogen gave, der er mere betænksom og behagelig. Man kan selv vælge, hvor man gerne vil hen og det giver nogle vidunderlige muligheder. Uanset om man er interesseret i golf, massage og wellness, eller om man bare vil slappe af på værelset, så er der noget der passer til en. Et wellness ophold Jylland er med andre ord en helt perfekt gaveide. 

Hvor kan jeg ellers komme på wellnessophold?

Hvis ikke Jylland lige er noget for dig, eller hvis du er bosat i Jylland, så kan det da godt være, at du heller vil et andet sted hen. Det forstår man jo godt. Heldigvis har wellness-ophold.dk masser af valgmuligheder, så du kan komme hvorhen du vil. Om det skal være Fyn, Sjælland, Gdansk, Tyskland eller noget helt andet, så har vi det du leder efter. Bestil et ophold på din ønskede destination og snart kan du få en velfortjent miniferie med spa og wellness. 

Hvilken årstid er den bedste til wellnessophold?

Det er meget svært for os at sige, hvilken årstid der passer bedste til et wellness ophold, for det er en smagssag. Mange foretrækker at tage af sted om sommeren, hvor man kan slappe af ude i det fri. Andre vil gerne afsted i efteråret, hvor vinden rusker og vejret er gråt. Nogen vil gerne holde nytår på et hotel, så de slipper for alt det stressende ved højtiden. Så den bedste er årstid, er altså helt op til en selv. Men vi tør godt love at alle hoteller er vidunderlige, uanset hvornår på året du kigger forbi.