fbpx

Wellness Ophold Efterårsferie

Bedste wellness ophold i efterårsferien 2024

Hvis du trænger til noget spændende og hyggeligt at lave i din efterårsferie, så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Wellness-ophold.dk har vi nemlig sørget for at udvælg en række af de bedste hoteller og kroer i landet, der alle tilbyder dejlige wellness ophold tilbud. Så du behøver altså ikke lede andre steder, hvis du vil have et lækkert wellness ophold Efterårsferie.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Trænger du til et lækkert ophold, så tjek ind på Marienlyst Strandholet, der ligger nær stationen og Kronborg Slot. Det er et rigtigt lækkert hotel, der byder på værelser med Wi-Fi, minibar og tv. Nyd et måltid i en af de to restauranter eller hop en tur i poolen. Slap af i den dejlige spa, før du besøger det spændende kasino.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et af de dejligste hoteller i landet, med sin beliggenhed i en enestående ejendom ud mod Øresund. Værelserne er smukke og behagelige, personalet professionelt og der er mulighed for roomservice. Hoteller har en lækker restaurant og en luksusspa, der bl.a. byder på dampbad, en indendørs pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I Nordjylland kan man besøge det skønne Hotel Viking, der ligger ud mod Kattegat. Det helt store lokkepunkt er her den lækre spa og wellnessafdeling, der byder på pools inde og ude, sauna samt spa på den smukke tagterrasse. Derudover har hotellet naturligvis også en lækker gourmetrestaurant og dejlige værelser, der bare venter på dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Med sine rummelige og hyggelige værelser er Ystad Saltsjöbad et hotel, der virkelig har noget at byde på. Beliggende på en strand lige ud til Østersøen får man smuk natur og dermed en vidunderlig udsigt. Hoteller har naturligvis lækre wellnessfaciliteter, samt pools, tennisbaner og fitness. Man kan også leje cykler og kajak. Maden indtages på hotellets lækre fiskerestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Velkommen til Steigenberger Alsik, det eksklusive hotel med udsigt over Alssund. På dette lækre hotel kan du slappe af i et af de luksuriøse værelser med gulv til loft vinduer eller nyde en opkvikkende behandling i spaen med fuld service – alt sammen mens du nyder den fantastiske udsigt. Derudover byder hotellet på hele 3 restauranter og en bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa resort er et vidunderlige hotel, der byder på lækker service samt en masse faciliteter. Uanset om du vil spille golf, slappe af i wellness- og spa afdelingen eller bare nyde den gode mad, kan du finde det hele her. De lyse værelser har Wi-Fi, faldskærms-tv og meget mere. Et herligt og afslappende hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Nær Ringkøbing, med udsigt over kanalen finder man Fjordgaarden, der er et hyggeligt og uformelt hotel. Hotellet har udover sine dejlige værelser også en restaurant, samt bar. For de wellnessinteresserede er der en indendørs pool, spa med boblebad og er lækkert fitnesscenter. Det venlige og imødekommende personale sørger for at dit ophold på Fjordgaarden bliver noget ganske særligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Ved bredden af Flensborg fjord ligger Alter Meierhof, der er et lækkert og eksklusivt kurhotel. Et oplagt valg til dem, der trænger til ro og afslapning på de smukke værelser, der er indretter med antikke møbler. Hotellet har naturligvis en gourmetrestaurant, en café og en tapasbar. Hold formen ved lige i fitnesscenteret eller slap af i spaen med hamam. Der er også indendørs og udendørs pools.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy ligger det skønne og eksklusive Hotel Thinggaard, der byder på alt fra vidunderlige værelser og god service, til lækker mad og wellness. Som gæst får man adgang til Sydthy Kurbad, hvor der virkelig bliver skruet op for forkælelsen. Gå en tur i de smukke omgivelser eller slap af på hotellet, hvor det venlige personale altid er klar til at gøre dit ophold endnu bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er uden tvivl et af de lækreste spahoteller i hele landet. Med sin beliggenhed i et skovområde med udsigt over Vejle fjord er der ikke en finger at sætte på omgivelserne. De elegante og smukke værelser sikrer dig et lækkert ophold. Hotel Vejlefjord byder desuden på brasserie, en hyggelig bar og naturligvis De Termiske Bade & Thalasso Spa.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

THE THIEF er et af Oslos lækreste hoteller, der beliggende i det trendy Tjuvholmen distrikt. Med stilfuldeværelser og masser af muligheder for at opgradere til suiter, er der nok at komme efter for den kræsne gæst. Dertil kommer den lækre restaurant, 2 barer og naturligvis den skønne spa med sauna. Dertil kommer et moderne fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad i Sverige og byder på en fantastisk hoteloplevelse. Hotellets værelser har Wi-Fi og tv, nogle endda altan. Der høflige personale står klar til at hjælpe med alt og maden nydes i den eksklusive restaurant. Det store lokkepunkt et dog den dejlige spa med indendørs pool, samt det moderne fitnesscenter for de aktive.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et 5-stjernet hotel i Sylt, der ligger ved kysten omgivet af smukke klitter. Golfklubben ligger ganske nær, for de interesserede. Værelserne er minimalistisk indrettet og giver en dejligt afslappet fornemmelse. Hotellet har en skøn spaafdelingen med pool, sauna og dampbad. Derudover er der gratis morgenbuffet for hotellets gæster.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det bliver næppe mere luksuriøst end Kokkedal Castle Copenhagen, der er et hotel beliggende i et slot. Med sofistikerede værelser, utroligt charmerende personale og skønne faciliteter er det en oplevelse i sig selv. Spis på den fantastiske restaurant og bistro. Ellers slap af i den eksklusive spa, der tilbyder alt hvad hjertet kunne begære.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et hyggeligt og lækkert hotel i en af Danmarks allerbedste badebyer ved Vesterhavet. Med sine hyggelige værelser, en restaurant med masser af lokale råvarer og ikke mindst wellness, spa og massage, er der lagt op til et ophold i det nordjyske, som du ikke glemmer igen. Glæd dig til at tjekke og nyde den fremragende service.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

I Kruså lige ved den dansk-tyske grænse finder du det smukke og hyggelige hotel Fakkelgården. Her er du garanteret et lækkert ophold, da hoteller både byder på dejlige værelser, en sofistikeret restaurant og meget mere. Nyd alt hvad Fakkelgården kan tilbyde dig og dem du holder af, og tag på et hyggeligt ophold i det sydjyske.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er er klassisk og smukt badehotel, der ligger ud mod Hornbæk Sø og som byder på en uformel stemning i smukke omgivelser. Nyd et godt måltid mad på hotellets restaurant eller få en drink i bare, før du trækker dig tilbage til dit dejlige værelser. Alt sammen under kyndig betjening fra det venlige personale. En dejlig hoteloplevelse for enhver.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag en tur til Gråsten og tjek ind på det smukke Benniksgaard Hotel, der ligger i en ombygget gård og stald. Dette giver en skøn stemning, der er som skabt til wellness og afslapning. Benniksgaard Hotel ligger nær en golfbane og har ikke mindre end to restauranter på stedet. Deltage i forskellige aktiviteter som golf, madlavningskurser eller sågar bueskydning.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Ønsker du dig et rigtigt wellness og spaophold, så bør du tage en tur forbi Hotel Koldingfjord, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser og har dejlige værelser, nogle med udsigt over fjorden. Der er restaurant, pool, fitness og sauna på hotellet for dem, der elsker at lade sig forkæle og nyde livet i fulde drag. Et dejligt konferencehotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

I Børkop med udsigt udover den skønne Vejle Fjord ligger hotel Comwell Kellers Park. Et prægtigt hotel, der byder på alt hvad du kunne ønske dig. Slap af i wellness- og spaafdelingen med sauna, dampbad og forskellige behandlinger. Ellers nyd en dejlig middag i den trendy restaurant, før du slutter af med en drink i baren. Værelserne er moderne og minimalistiske, og personalet er venligt.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et eksklusivt hotel, der ligger på en skovejendom nær Dyrehaven i Kongsbroskov og Lillebælt. Skønnere omgivelser får man ikke. Hotellets værelser er dejlig og lyse, restauranten har udsigt over vandet og du kan slappe af i en indendørs pool eller måske i boblebadet. Få gang i blodomløbet med et spil tennis. En dejlig og eksklusiv hoteloplevelse på Fyn.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard ligger i en gammel herregård og danner de perfekte rammer for en dejlig ferie eller et wellnessophold ud over det sædvanlige. Hotellet tilbyder dejlige værelser, en moderne restaurant samt en lækker bar. Derudover kan du nyde wellness i den indendørs pool, dampbadet eller saunaen. Lad det venlige personale gøre din oplevelse komplet på Comwell Borupgaard.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et lækkert og afslappende hotel, der ligger ud mod Kattegat i Århus. Hotellet tilbyder farverige og komfortable værelser, samt restaurant og mødelokaler. Er du mest til wellness kan du hygge dig i spaafdelingen med pool, sauna og fitnesscenter. Et skønt og moderne hotel i smukke omgivelser i det midtjyske.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Comwell Korsør

4/5

Få dig en velfortjent pause i hverdagen på Comwell Korsør, hvor du vil være omgivet af natur og historie. Hotellet giver dig rig mulighed for wellness og afslapning i den lækre spaafdeling med sauna, pool og meget mere. Du kan nyde drinks i den elegante bar, inden du spiser i den afslappede restaurant med terrasse. Et ægte luksusophold på et luksushotel.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

På det lækre og eksklusive Hotel Amerika i Hobro får du virkelig noget for pengene. Med en beliggenhed i et smukt skovområde er hotel Amerika virkelig et besøg værd for naturelskere. Udover lækre værelser, en restaurant og lign, byder Hotel Amerika på både sauna og boblebad. Det er med andre ord et lækkert sted til et wellnessophold.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kragerup Gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Det vil være svært at finde en smukkere ramme for jeres næste familieferie eller forretningsmøde end Kragerup Gods, som ligger i de frodige skove i det smukke landskab. Hotellet byder på luksus, afslapning og god service. Der er mange faciliteter til rådighed for gæsterne, herunder en indendørs pool, sauna og den populære adventurepark. Glem ikke den eksklusive restaurant og lounge.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Kolding Hotel Apartments
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartments er et moderne hotelkompleks, der ligger i utroligt smukke omgivelser ved Slotsøen. Hotellet tilbyder luksus, afslapning og god service til sine gæster. De lækre lejligheder har gratis wi-fi, tv og køkken med spiseplads, så man kan rigtigt hygge sig. Der tilbydes også morgenbuffet i loungen mod gebyr og sæsonvis cykeludlejning på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell er et nyt og moderne hotel med alle de faciliteter, der hører til et ægte spahotel. Personalet på Varbergs Kusthotell er veluddannet og vil gøre alt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Hotellets faciliteter omfatter en restaurant med udsigt over havet, bar og en eksklusiv spaafdeling med forskellige behandlinger, så gæsterne rigtigt kan blive forkælet.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylösand er et luksushotel i den svenske by Halmstad ved Kattegat. Hotellet er designet med wellness, afslapning og god service som hovedfokus. Hotellet tilbyder elegante moderne værelser i klassisk skandinavisk design. De fire restauranter på Hotel Tylösand tilbyder velsmagende mad og bagefter kan man slappe af i den velindrettede spaafdeling med både indendørs og udendørs pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Det luksuriøse Hotel Faaborg Fjord er et moderne hotel, der som navnet antyder, ligger tæt på stranden ved Faaborg Fjord. De farverige, hyggelige værelser med kunstværker og moderne indretning giver gæsterne et uforglemmeligt ophold. Morgenmad og parkering er inkluderet i prisen for dit ophold på dette familievenlige hotel, som også tilbyder mødelokaler.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Vil du gerne på wellnessophold langt oppe i Nordjylland, så er Ruths Hotel lige stedet. Det er et afslappet hotel, beliggende kun 5 km fra Skagen. Lyse værelser og venligt personale er med til at gøre dette til et vidunderligt sted. Nyd den lækre restaurant, den indendørs opvarmede pool eller en dejlig spaafdeling. Valget er dit.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et af de bedste hoteller i Danmark. Det har luksuriøse værelser, en moderne bar/lounge og spa med opvarmet saltvandspool, hvilket gør det til den perfekte destination for afslapning eller forretningsrejser. Hotellet har desuden 29 mødelokaler, der er velegnede til alt fra små møder til store konferencer.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine ligger i Næstved og hvis du er på udkig efter et uformelt sted at bo, der stadig har alle de nødvendige bekvemmeligheder, så behøver du ikke lede længere. Værelserne er komfortable og hyggelige, men har også gratis Wi-Fi og satellit-tv. Du kan nyde en dejlig morgenmadsbuffet, inden du udforsker denne charmerende by eller besøger f.eks. Gavnø Slot.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro er et hotel ved Gudenåens bredder med hyggelige værelser og venlig service. Kongensbro Kro ligger nær Silkeborg og tilbyder nem adgang til mange attraktioner i nærområdet. Restauranten serverer klassiske danske og franske retter. Derudover kan man nyde hotellets have og lounge, hvilket sætter prikken over i’et på et dejligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Kong Arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur er et luksushotel i København. Hotellet har en spa kun for voksne, hele tre restauranter og en spændende bar. De moderne værelser er rummelige med naturligt lys og hotellet har udsigt over den brostensbelagte gårdhave i bygningen fra det 19. århundrede. Et hotel, der bryster sig af god service og fantastiske faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Steigenberger Strandhotel Spa Zingst ligger i det nordlige Tyskland, ved Østersøen. Dette eksklusive hotel tilbyder luksus, afslapning og god service til alle sine gæster. Sofistikerede værelser med Wi-Fi, tv og minibar. Nyd godt af de 2 restauranter, østersbaren og hotellets have. Der er også et fitnesscenter og en spa på stedet samt indendørs og udendørs pools.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Strandhotel Glücksburg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Strandhotel Glücksburg ligger ved stranden i byen Glücksburg, kun 30 minutter fra Flensborg. Hotellet har elegante værelser i skandinavisk design og tilbyder en raffineret restaurant og en café ved stranden. Derudover er det et spa-område med saunaer, dampbad og terrasse. Det er perfekte hotel for dem, der ønsker at slappe af eller være aktive under deres ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

Weissenhaus Grand Village Resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort tilbyder en flugt fra hverdagens travlhed og travlhed. Dette eksklusive hotel ligger ved Østersøens kyst og er lokaliseret i bygninger fra det 17. Moderne og komfortable værelser. En eksklusiv spa byder på alt hvad hjertet kan begære af wellness og de 3 restauranter serverer enestående mad til de glade gæster.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Romantik Hotel Kieler Kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er et 4-stjernet hotel beliggende i Kiel. Det tilbyder sine gæster luksus, afslapning og god service samt gratis parkering og morgenmad. Den stilfulde restaurant har en terrasse for dem, der ønsker at spise udendørs. Hotellet tilbyder dig en oase af fred og afslapning med sin smukt anlagte have, indendørs pool, sauna og spaområde.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spa Hotel ligger ved Bornholms kyst, tæt på havet og med udsigt over Østersøen. Hotellet har en glasfacade og en uformel atmosfære. Værelserne er udstyret med gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv. Hotellets gæster kan nyde at slappe i spa og pool afdelingen eller spise frokost på terrassen med den smukke havudsigt. Rendyrket luksus.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer er et moderne hotel i det vestlige Jylland, der byder på et vidunderligt ophold med fremragende service. De uformelle værelser har farverige detaljer, der giver dem en art deco-følelse. Faciliteterne omfatter en bar, en restaurant og en lounge, hvor gæsterne kan nyde drinks eller måltider i dag- og aftentimerne.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hotel Birke ligger i Herning, Danmark. Det tilbyder en uformel atmosfære med værelser og suiter, der er indrettet til afslapning og komfort. Hotellet ligger 6 km fra Messecenter Herning, hvor der hvert år afholdes en masse arrangementer. Hotellet har egen restaurant og bar, og som gæst får du gratis transport til Messecenteret.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

Hotel Hanseatischer Hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Hotel Hanseatischer Hof er et hotel og konferencecenter i Lübeck, Tyskland. Her får man masser af afslapning, luksus og god service. Værelserne er rummelige og komfortable, med gratis Wi-Fi. Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen for gæsterne i hotellets restaurant. Derudover har hotellet også en dagspa på stedet, der tilbyder en indendørs pool, sauna, fitnessrum.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Bandholm Hotel er et luksuriøst og moderne hotel, beliggende på Lolland. De tilbyder faciliteter af høj standard til deres gæster, såsom sauna og bar. Restauranten serverer nordiske retter med vægt på lokale råvarer. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse og gratis trådløs internetadgang. Et lækkert hotel, der blot venter på din booking.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Maritim Strandhotel Travemunde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Der er en grund til, at Maritim Strandhotel Travemünde er et af Tysklands mest populære hoteller. Hotellet ligger på en strandpromenade langs Østersøens kyst og tilbyder gæsterne lyse, behagelige værelser. Der er 2 restauranter, en pub samt spa og indendørs pool, sauna og fitnesscenter, så du kan slappe af efter en dag med sightseeing i Lübeck.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger i hjertet af Vejle, med udsigt over den naturskønne Vejle Fjord. Dette luksushotel tilbyder en række aktiviteter og faciliteter til alle gæster, herunder en restaurant, indendørs pool, boblebad og spa. De moderne værelser er udstyret med gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv. Kom til Munkebjerg Hotel i Vejle og oplev luksuriøse omgivelser kombineret med fremragende service!

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Des Nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Velkommen til Harrislee! Denne lille by ligger tæt på grænsen mellem Danmark og Tyskland og er en perfekt flugt fra det travle byliv. Hotel Des Nordens har alt, hvad du har brug for til et afslappende ophold, herunder hyggelige værelser og suiter, en restaurant samt bar og diskotek. Andre faciliteter omfatter indendørs og udendørs swimmingpools, fitnesscenter, sauna og dampbad.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

Hotel Gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

Hotel Gässlingen er et hotel udover det sædvanlige, som ligger i Skanör, Sverige. Som gæst bliver man indlogeret på dejlige værelser med både tv og Wi-Fi. Der er en lækker restaurant på stedet, samt udendørs pool og en lækker spa. Du får helt sikkert et lækkert ophold med god mad og wellness på Hotel Gässlingen.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

Hotell Mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotel Mossbylund er et luksuriøst hotel i Skivarp. Det er et elegant og hyggeligt sted med dejlige værelser der er indrettet til afslapning og er udstyret med alt, hvad du behøver. Hotel Mossbylund har en restaurant, der serverer lokale retter, samt en veludstyret spa og pool afdeling. Det er et hyggeligt hotel med uovertruffen service og smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er et luksuriøst opholdssted med en uformel atmosfære og moderne faciliteter. Hotellet ligger i en murstensbygning ved Sønderborg bugt, tæt på Dybbøl Banke Historiecenter. Gæsterne kan nyde restauranten med udsigt over bugten samt bar og fitnesscenter. Alle værelser har gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv. Kort sagt alt hvad man kan ønske sig.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet er et lille, hyggeligt hotel med en uformel atmosfære. Det ligger ved Storebæltskysten og har udsigt over skov og strand – perfekt til dem, der ønsker at slappe af. Hotellet har en række skønne faciliteter, som f.eks. spa og pool område med sauna. En lækker restaurant og en bar, samt hyggelige værelser med skøn udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Tivoli Hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel er et sted med luksus, afslapning og god service. Hotellet med sine 4 stjerner ligger i Københavns pulserende Vesterbro-kvarter og tilbyder moderne værelser med alle de bekvemmeligheder, du har brug for på en kort eller lang ferie. Fra fitnesscenter, indendørs pool og sauna til 3 restauranter, en fin lounge og bar.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

A-ROSA Travemünde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

Forestil dig, at du befinder dig på et stort og luksuriøst spa-resort med udsigt over havet. Du kan slappe af og tage det roligt under dit ophold på A-rosa Travemünde i Lübeck. Hotellet har alt, hvad du har brug for til en afslappende ferie: herunder 3 spisesteder og 3 barer samt spa-faciliteter såsom sauna, yogarum, fitnesscenter og saltvandspool.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

AC Bella Sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Oplev den ultimative luksus på AC Bella Sky, et af de mest luksuriøse hoteller i København. Dette 4-stjernede hotel tilbyder upåklagelig service og mange faciliteter, der gør dit ophold afslappende og behageligt. Nyd en morgentræning i fitnesscentret eller slap af efter en lang dag med lidt forkælelse i spaen, inden du går ud og spiser i en af de 3 restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad tilbyder luksusindkvartering med udsigt over Nordsøen og Skrea Strand samt masser af muligheder for afslapning og god service. Der er fire spisemuligheder på hotellet, samt en luksuriøs spaafdeling med mulighed for yoga, sauna og fitnesscenter. Besøg desuden hotellets lækre bar eller det spændende orangeri. En dejlig hoteloplevelse for de kræsne gæster.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Torense er et afslappende hotel, der ligger tæt ved Svendborg og som byder på alt hvad hjertet kan begære. Der er en lækker restaurant på hoteller og de dejlige værelser vil kunne få enhver til at slappe af. Derudover kan man nyde den dejlige terrasse, der også har et udendørs boblebad. Rendyrket wellness og afslapning på Hotel Troense.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Nyd en dejlig efterårsferie med et wellness ophold

Når man endelig har fået efterårsferie, så er det klart at man gerne vil nyde den og det skal gerne foregå sammen med nogen som man holder af. Men vigtigst af alt er den type ophold, som man gerne vil have. Der findes jo mange forskellige typer ophold og ferier. Aktiv ferie, afslapningsferie, badeferie og så videre. Men der er altså ikke megen tvivl om, at den lækreste type ophold man overhovedet kan få er et wellness ophold. 

På et wellness ophold kan du være sikker på, at du bliver vartet op og forkælet i sådan en grad, at du vil vende afslappet og fornyet tilbage til hverdagen. Vi har her på siden altid de bedste og mest populære hoteller, så du nemt og ikke mindst billigt kan booket en lækker wellness ophold efterårsferien. Du fortjener det og du kan være helt sikker på, at du ikke vil fortryde det. 

dejligt ophold fyldt med wellness

Sådan finder du de billigste wellness ophold til din efterårsferie

Nu har du naturligvis besluttet at du gerne vil på et wellness ophold i efterårsferien og så skal du faktisk bare vælge et hotel, som passer til dine behov. Heldigvis kan du nemt danne dig et overblik lige her på siden. Alle hotellerne er førsteklasses og du kan være sikker på at få et godt ophold. Der er hoteller i hele Danmark, men også i Sverige, Norge, Polen og Tyskland. Med andre ord, kan du få det præcis som du ønsker det. 

Læs mere om de enkelte hoteller her på siden og snart vil du og dem du holder af kunne få den mest vidunderlige efterårsferie med wellness, spa og god service. Meget mere kan man da ikke bede om. Det er den slags, der gør livet værd at leve og hvis en wellness ophold efterårsferie lyder som noget for dig, så tag et kig og se om, der ikke skulle være noget, der kunne friste dig. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man have børn med på wellness ophold?

Naturligvis kan man have sine børn med på wellness ophold Efterårsferie. Det er klart, at man skal kunne tilbringe tid sammen med familien. Faktisk har de flest hoteller faciliteter og lignende til børn, så de ikke kommer til at kede sig. Der kan være aldersbegrænsning på visse wellnessfaciliteter. Se de enkelte hoteller for flere detaljer.

Hvilke faciliteter er der tilgængelige?

Afhængigt af hvilket hotel du vælger, vil du kunne nyde en række faciliteter, som f.eks. swimmingpools, fitnesscentre, barer, restauranter og ikke mindst veludrustede spa- og wellnessafdelinger. Har du specifikke ønsker kan du med fordel læse mere på hotellernes hjemmesider. Men alle har de noget godt at tilbyde deres gæster. 

Hvor ligger de bedste hoteller?

Det er næsten umuligt at sige, hvor de bedste hoteller ligger. Der er så meget godt at vælge imellem. Men her på siden kan vi dog godt gå så langt, som at anbefale wellness ophold i København. Vores dejlige hovedstad har en række af de allersmukkeste og eksklusive hoteller, der naturligvis også tilbyder spa- og wellness. Vælge mellem hoteller som Phoenix Copenhagen, Hotel Ottilia eller Copenhagen Marriott Hotel. Vi lover dig en vidunderlig wellness ophold efterårsferie.