fbpx

Wellness Ophold Nordjylland

Bedste wellness ophold i Nordjylland 2024

Hvis du er på udkig efter en afslappende og foryngende oplevelse, bør du tjekke de wellnessophold, der tilbydes i Nordjylland. Vi har samlet alle de bedste hoteller med fokus på wellness og spa, så du kan finde det perfekte hotel for dig. Uanset om du er på udkig efter et weekendophold eller en længere ferie, har vi noget for enhver smag. Så hvad venter du på? Begynd at gennemse vores liste med det samme.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I Nordjylland kan man besøge det skønne Hotel Viking, der ligger ud mod Kattegat. Det helt store lokkepunkt er her den lækre spa og wellnessafdeling, der byder på pools inde og ude, sauna samt spa på den smukke tagterrasse. Derudover har hotellet naturligvis også en lækker gourmetrestaurant og dejlige værelser, der bare venter på dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa resort er et vidunderlige hotel, der byder på lækker service samt en masse faciliteter. Uanset om du vil spille golf, slappe af i wellness- og spa afdelingen eller bare nyde den gode mad, kan du finde det hele her. De lyse værelser har Wi-Fi, faldskærms-tv og meget mere. Et herligt og afslappende hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy ligger det skønne og eksklusive Hotel Thinggaard, der byder på alt fra vidunderlige værelser og god service, til lækker mad og wellness. Som gæst får man adgang til Sydthy Kurbad, hvor der virkelig bliver skruet op for forkælelsen. Gå en tur i de smukke omgivelser eller slap af på hotellet, hvor det venlige personale altid er klar til at gøre dit ophold endnu bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Tambohus Kro Og Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et hyggeligt og lækkert hotel i en af Danmarks allerbedste badebyer ved Vesterhavet. Med sine hyggelige værelser, en restaurant med masser af lokale råvarer og ikke mindst wellness, spa og massage, er der lagt op til et ophold i det nordjyske, som du ikke glemmer igen. Glæd dig til at tjekke og nyde den fremragende service.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Vil du gerne på wellnessophold langt oppe i Nordjylland, så er Ruths Hotel lige stedet. Det er et afslappet hotel, beliggende kun 5 km fra Skagen. Lyse værelser og venligt personale er med til at gøre dette til et vidunderligt sted. Nyd den lækre restaurant, den indendørs opvarmede pool eller en dejlig spaafdeling. Valget er dit.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

For enhver, der leder efter et lækkert hotel ed både spa, pool og muligheden for at spille golf er Løgstør Parkhotel det helt rette sted. Det er et hotel med en utroligt smuk beliggenhed nær Limfjorden. Tjek ind på et af de dejlige værelser og nyd wellness og spa, samt en dejlig restaurant, hvor man kan få serveret velsmagende dansk mad.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Wellness for enhver med ophold i Nordjylland

Nordjylland er en af vores smukkeste landsdele med masser af naturaktiviteter og et væld af wellness-muligheder. Hvis du er på udkig efter steder, hvor du slappe af ved poolen, nyde en massage eller besøge restauranter i verdensklasse, så vil Nordjylland passe til dine behov.

Der findes mange forskellige hoteller i Danmark, som tilbyder forskellige faciliteter og services. Det betyder, at uanset hvad dine præferencer er, kan du finde det i Nordjylland. Her finder du masser af luksushoteller, hvor du kan bo, og der er naturligvis også budgetvenlige hoteller, hvis du har brug for det. Der er med andre ord noget for enhver smag og enhver pengepung. Så tag på lige det wellness ophold i Nordjylland, som du trænger til.

vidunderligt ophold med wellness og velvære

Med et wellness ophold Nordjylland får du alt hvad hjertet kan begære

Hvis du er på udkig efter et afslappende, luksuriøst ophold med wellness i højsædet, skal du ikke lede længere end til Nordjylland. Der er hoteller til alle budgetter og præferencer, så begynd at planlægge dit næste eventyr allerede nu! Uanset om du søger et hotel med fokus på sund mad og lokale råvarer, eller om du leder efter et sted, der tilbyder wellnessfaciliteter i verdensklasse, så har nordjyderne noget, helt sikkert vil kunne tilfredsstille selv den mest kræsne borger. Endda til meget overkommelige priser. Se de bedste wellness ophold tilbud.

En tur til Nordjylland er en gave, som du bør unde dig selv i den travle hverdag, hvor du slås med alt det, som stresser og udmatter. Tag fri nogle dage og book ind på et af de vidunderlige nordjyske hoteller, hvor du vil kunne nyde wellness og spabehandlinger, som du aldrig har drømt om før. Alt sammen i luksuriøse omgivelser, med adgang til lækre værelser og lækker mad. Så kan man da ikke bede om meget mere. 

Slap af i en opvarmet pool, prøv en af de lækre havgus behandlinger eller få en vidunderlig massage fra det dygtige og venlige personale. Der er nok at tage sig til, så du kommer aldrig til at kede dig. Tværtimod vil du næppe turde tro, hvor hurtigt tiden går. Så sørg for at nyde det i fulde drag og tag hjem, forynget og forfrisket. Klar til at møde hverdagen igen. 

Gå efter det bedste i livet – du fortjener det

Hvis du er på udkig efter et wellness ophold Nordjylland, så er det vigtigt, at du kun booker det bedste. Vi har fundet nogle rigtig gode steder, som vi mener opfylder de krav som du kunne stille. De er udvalgt på baggrund af deres faciliteter og gode service, men vi har naturligvis også sørget for at være opmærksomme på prisen, så du ikke ruinerer dig selv i jagten på wellness. Det eneste du skal gøre, er at tage et kig på vores liste, finde de steder, som du mener vil være mest fordelagtige for dig, og derefter gå ind og booke – så enkelt er det! Du behøver altså blot læne dig tilbage og slappe af i vished om, at du snart skal afsted på et tiltrænge og velfortjent wellness ophold i Nordjylland. Skulle du trænger til at komme en tur til udlandet i stedet, så kan du også over veje at smutte over vandet til Sverige.

Uanset hvad, så kan du glæde dig over, at Wellness-ophold.dk har din ryg og sørger for, at du aldrig behøver gå på kompromis med kvaliteten. Alle hotellerne har lækre faciliteter, der vil leve op til dine ønsker og derfor kan du glæde dig til at skulle slappe af i Nordjylland. 

Nordjylland tilbyder masser af lækre oplevelser

Hvad skal man tage sig til når man endelig er kommet til Nordjylland og har booket ind på sit hotel? Hvad kan regionen tilbyde? Jo, først og fremmest kan du med fordel nyde godt af det hotel du har valgt. Udforsk de mange forskellige faciliteter, uanset om det er pool, spa, wellness eller fitness. Der er så meget at tage sig til, at det sikker kunne være mere end rigeligt til resten af opholdet. Men hvis du skulle få lyst til at tage på udflugt og opdagelse, så vil du opdage, at Nordjylland har en masse at tilbyde dig. 

Der er ingen tvivl om, at Nordjylland er et af de områder i Danmark, der har allermest at byde på rent naturmæssigt. Uanset hvor du vender dig kan du finde lækre og smukke oplevelser. Du kan besøge Skagen og tage ud på grenen. Besøge vestkysten og nyde Vesterhavet i alt dets prægtighed. Men der er naturligvis også smukke byer som Aalborg, der altid er et besøg værd. Så hvorfor ikke udnytte dit ophold i Nordjylland og få dig en på opleveren. Kommer du langvejs fra kan du også tage et smut forbi Østjylland og se de smukke ting der. Valget er dit. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Er wellness ophold Nordjylland en god gaveide?

Der er ikke nogen tvivl om, at du aldrig vil finde nogen, der ikke vil sætte pris på et lækkert wellness ophold i Nordjylland. Det er en skøn gaveide, som altid vil kunne lokke et tilfreds smil frem hos den heldige modtager. Ville du ikke selv blive superglad for at få et gavekort til et ophold på et af de mange vidunderlige hoteller, hvor du blot skal fokusere på at lade dig forkæle? Giv du endelig et ophold i gave til en du holder af.

Hvem vil få glæde af et wellness ophold? 

Et vidunderligt wellness ophold Nordjylland er en gave, som langt de fleste vil blive glade for. Hvis de er interesserede i wellness naturligvis. Sørg for at give et ophold til en, der trænger til det. Uanset om det er dig selv eller en som du holder af. 

Hvor finder jeg de bedste wellness ophold deals?

Der er ingen tvivl om, at du finder en række af de bedste deals og priser her hos Wellness.ophold.dk. Vi sørger omhyggeligt for at udvælge de bedste hoteller, der har alle de lækre wellness muligheder, som du kunne drømme om, til de bedste priser. Uanset om du vil til Nordjylland, København eller Nordtyskland, så har vi lige præcis det du søger og trænger allermest til.