fbpx

Wellness Ophold Vestjylland

Bedste wellness ophold i Vestjylland 2023

Der er ikke mange steder i Danmark, som kan hamle op med den jyske vestkyst. Derfor er et wellness ophold Vestjylland lige det du trænger til, når livet bliver stressende og hårdt. Forkæl dig selv og en du holder af med et dejligt ophold på et af de mange skønne hoteller i Vestjylland. En oplevelse som I ikke vil fortryde.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Afslappende Ophold

3/5

Drømmer du om at nyde et afslappende ophold med dit livs kærlighed eller en god veninde? Så overvej om ikke et Gavekort fra Go Dream ville være det helt rette sted at starte, her får du nemlig adgang til et utal af dejlige hoteller og kroer i Danmark.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa resort er et vidunderlige hotel, der byder på lækker service samt en masse faciliteter. Uanset om du vil spille golf, slappe af i wellness- og spa afdelingen eller bare nyde den gode mad, kan du finde det hele her. De lyse værelser har Wi-Fi, faldskærms-tv og meget mere. Et herligt og afslappende hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Nær Ringkøbing, med udsigt over kanalen finder man Fjordgaarden, der er et hyggeligt og uformelt hotel. Hotellet har udover sine dejlige værelser også en restaurant, samt bar. For de wellnessinteresserede er der en indendørs pool, spa med boblebad og er lækkert fitnesscenter. Det venlige og imødekommende personale sørger for at dit ophold på Fjordgaarden bliver noget ganske særligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy ligger det skønne og eksklusive Hotel Thinggaard, der byder på alt fra vidunderlige værelser og god service, til lækker mad og wellness. Som gæst får man adgang til Sydthy Kurbad, hvor der virkelig bliver skruet op for forkælelsen. Gå en tur i de smukke omgivelser eller slap af på hotellet, hvor det venlige personale altid er klar til at gøre dit ophold endnu bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et hyggeligt og lækkert hotel i en af Danmarks allerbedste badebyer ved Vesterhavet. Med sine hyggelige værelser, en restaurant med masser af lokale råvarer og ikke mindst wellness, spa og massage, er der lagt op til et ophold i det nordjyske, som du ikke glemmer igen. Glæd dig til at tjekke og nyde den fremragende service.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Vil du gerne på wellnessophold langt oppe i Nordjylland, så er Ruths Hotel lige stedet. Det er et afslappet hotel, beliggende kun 5 km fra Skagen. Lyse værelser og venligt personale er med til at gøre dette til et vidunderligt sted. Nyd den lækre restaurant, den indendørs opvarmede pool eller en dejlig spaafdeling. Valget er dit.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Vestjylland er fyldt med dejlige wellnessoplevelser

Det der gør Vestjylland til noget ganske særligt, er naturligvis først og fremmest det vidunderlige Vesterhav. Den længste kyststrækning i landet, og uden tvivl en af de smukkeste. Her får du rig mulighed for at vandre lange ture og lade dig opsluge af det smukke syn, det rige dyreliv og ikke mindst de mange dejlige hoteller. For Vestjylland er hjemsted for en række lækre wellness hoteller, der bare venter på at byde dig velkommen og på at give dig en skøn oplevelse, som ikke glemmer lige med det samme.

Tjek ind på dit foretrukne hotel og nyd alle de mange faciliteter. Uanset om du er interesseret i at slappe af i spa- og wellnessafdelingen, spise gourmetmad på en god restaurant eller dyrke motion i et moderne fitnessventer, så er der noget at komme efter hos de Vestjyske hoteller. 

Nogle hoteller tilbyder særlige services som massage, badning i havet, dampbade og meget mere, og det er en vidunderlig måde at slappe af på, så man er klar til at vende udhvilet tilbage til hverdagen. Et wellness ophold Vestjylland er de bedste kur mod stress. Men der er naturligvis også mulighed for ophold i Nordjylland eller måske på Sjælland. 

fantastisk morgenmad på et wellness ophold

Få dit wellness ophold til den rette pris

Når du skal bestille dit wellness ophold Vestjylland, så vil du naturligvis gerne have den bedst mulige pris. Hvis man kan spare en smule penge, så vil man da altid gøre det, og heldigvis kan du med Wellness-ophold.dk spare mere end en smule. Faktisk gør vi en stor indsats for altid at have de nyeste og bedste tilbud på lækre wellnessophold overalt i landet. Det gør at du altid vil kunne få den bedst mulige deal her på siden, uanset om du så vil til Malmø, Flensborg eller Fredericia

Wellness-og spaophold er noget, der skal være tilgængeligt for alle, og ikke bare noget for de stenrige. Det er hele ideen bag vores side og det er noget, som kan komme alle til gode. Tjek vores udvalg af lækre ophold og vælg det, der passer dig bedst. Det skal nok blive en dejlig oplevelse, for Vestjylland er en smuk og unik landsdel.

Vi håber at du finder noget, som interesserer dig og at du vil få et dejligt ophold, uanset hvor i landet du vælger at tage på wellness ophold. Nyd massage, god mad og masser af wellnessfaciliteter. Så bliver det ikke bedre. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste wellness hotel i Vestjylland?

Der er som nævnt mange gode hoteller i Vestjylland, men vores favorit er Fjordgaarden i Ringkøbing. Her får du virkelig valuta for pengene med lækker mad på hotellets restaurant, adgang til kurbadet og meget mere. En perle af et hotel. 

Hvornår er tidspunktet bedst til et wellness ophold?

Det er helt op til den enkelte, hvornår man foretrækker at tage på spaophold. Nogen foretrækker at tage afsted om vinteren, når vejret et koldt. Andre nyder at holde efterårsferie på et wellnesshotel. Så det er en meget individuel ting.

Er et wellness ophold en god gave til min partner?

Der er ingen tvivl om, at et wellness ophold Vestjylland vil være en vidunderlig gaveide til den du holder af. Det giver jer en rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen. Så bestil et lækkert kæresteophold allerede i dag. Du kommer ikke til at fortryde det.