fbpx

Wellness Ophold Vestjylland

Bedste wellness ophold i Vestjylland 2024

Der er ikke mange steder i Danmark, som kan hamle op med den jyske vestkyst. Derfor er et wellness ophold Vestjylland lige det du trænger til, når livet bliver stressende og hårdt. Forkæl dig selv og en du holder af med et dejligt ophold på et af de mange skønne hoteller i Vestjylland. En oplevelse som I ikke vil fortryde.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy ligger det skønne og eksklusive Hotel Thinggaard, der byder på alt fra vidunderlige værelser og god service, til lækker mad og wellness. Som gæst får man adgang til Sydthy Kurbad, hvor der virkelig bliver skruet op for forkælelsen. Gå en tur i de smukke omgivelser eller slap af på hotellet, hvor det venlige personale altid er klar til at gøre dit ophold endnu bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et hyggeligt og lækkert hotel i en af Danmarks allerbedste badebyer ved Vesterhavet. Med sine hyggelige værelser, en restaurant med masser af lokale råvarer og ikke mindst wellness, spa og massage, er der lagt op til et ophold i det nordjyske, som du ikke glemmer igen. Glæd dig til at tjekke og nyde den fremragende service.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Ruths Hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Vil du gerne på wellnessophold langt oppe i Nordjylland, så er Ruths Hotel lige stedet. Det er et afslappet hotel, beliggende kun 5 km fra Skagen. Lyse værelser og venligt personale er med til at gøre dette til et vidunderligt sted. Nyd den lækre restaurant, den indendørs opvarmede pool eller en dejlig spaafdeling. Valget er dit.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Vestjylland er fyldt med dejlige wellnessoplevelser

Det der gør Vestjylland til noget ganske særligt, er naturligvis først og fremmest det vidunderlige Vesterhav. Den længste kyststrækning i landet, og uden tvivl en af de smukkeste. Her får du rig mulighed for at vandre lange ture og lade dig opsluge af det smukke syn, det rige dyreliv og ikke mindst de mange dejlige hoteller. For Vestjylland er hjemsted for en række lækre wellness hoteller, der bare venter på at byde dig velkommen og på at give dig en skøn oplevelse, som ikke glemmer lige med det samme.

Tjek ind på dit foretrukne hotel og nyd alle de mange faciliteter. Uanset om du er interesseret i at slappe af i spa- og wellnessafdelingen, spise gourmetmad på en god restaurant eller dyrke motion i et moderne fitnessventer, så er der noget at komme efter hos de Vestjyske hoteller. 

Nogle hoteller tilbyder særlige services som massage, badning i havet, dampbade og meget mere, og det er en vidunderlig måde at slappe af på, så man er klar til at vende udhvilet tilbage til hverdagen. Et wellness ophold Vestjylland er de bedste kur mod stress. Men der er naturligvis også mulighed for ophold i Nordjylland eller måske på Sjælland. 

fantastisk morgenmad på et wellness ophold

Få dit wellness ophold til den rette pris

Når du skal bestille dit wellness ophold Vestjylland, så vil du naturligvis gerne have den bedst mulige pris. Hvis man kan spare en smule penge, så vil man da altid gøre det, og heldigvis kan du med Wellness-ophold.dk spare mere end en smule. Faktisk gør vi en stor indsats for altid at have de nyeste og bedste tilbud på lækre wellnessophold overalt i landet. Det gør at du altid vil kunne få den bedst mulige deal her på siden, uanset om du så vil til Malmø, Flensborg eller Fredericia

Wellness-og spaophold er noget, der skal være tilgængeligt for alle, og ikke bare noget for de stenrige. Det er hele ideen bag vores side og det er noget, som kan komme alle til gode. Tjek vores udvalg af lækre ophold og vælg det, der passer dig bedst. Det skal nok blive en dejlig oplevelse, for Vestjylland er en smuk og unik landsdel.

Vi håber at du finder noget, som interesserer dig og at du vil få et dejligt ophold, uanset hvor i landet du vælger at tage på wellness ophold. Nyd massage, god mad og masser af wellnessfaciliteter. Så bliver det ikke bedre. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste wellness hotel i Vestjylland?

Der er som nævnt mange gode hoteller i Vestjylland, men vores favorit er Fjordgaarden i Ringkøbing. Her får du virkelig valuta for pengene med lækker mad på hotellets restaurant, adgang til kurbadet og meget mere. En perle af et hotel. 

Hvornår er tidspunktet bedst til et wellness ophold?

Det er helt op til den enkelte, hvornår man foretrækker at tage på spaophold. Nogen foretrækker at tage afsted om vinteren, når vejret et koldt. Andre nyder at holde efterårsferie på et wellnesshotel. Så det er en meget individuel ting.

Er et wellness ophold en god gave til min partner?

Der er ingen tvivl om, at et wellness ophold Vestjylland vil være en vidunderlig gaveide til den du holder af. Det giver jer en rig mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen. Så bestil et lækkert kæresteophold allerede i dag. Du kommer ikke til at fortryde det.