fbpx

Wellness Ophold Djursland

Bedste wellness ophold på Djursland 2022

En del af landet, ofte bliver overset eller glemt er Djursland og det er det en pokkers skam. For ikke alene er det en utrolig smuk del af landet, men der er også masser af dejlige hoteller, hvor man kan slappe af og blive forkælet med masser af wellness. Så hvis du trænger til at komme en tur hjemmefra og opleve det bedste livet kan tilbyde, bør du i den grad overveje om ikke du skulle bestille et wellness ophold Djursland.

Denne side indeholder reklamelinks

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Kystvejens Hotel
Hotels.com

Kystvejens Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina er det perfekte sted at flygte fra hverdagen. Her finder du fred og ro, komfort og luksus. Fra hotellet er der udsigt ud over Kattegat. Du får rig mulighed for at nyde de hyggelige værelser, en indendørs pool, sauna og fitnesscenter samt et legerum til ungerne. Fra restauranten er der udsigt over havet.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Gjerrild Gæstehus
Hotels.com

Gjerrild Gæstehus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 450 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Er et wellnessophold på Djursland noget for dig?

Uanset hvad du er på udkig efter, så har Djursland noget for dig, for er er både smuk natur, historiske seværdigheder og ikke mindst dejlige wellnesshoteller, som blot venter på at du tjekker ind. Så du behøver altså blot at overveje, hvad du gerne vil have ud af et ophold i det østjyske. Som du nok kan regne ud, så er wellness ophold vore speciale og derfor vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde frem til det allerbedste wellness ophold Djursland kan byde på. Så lad os se hvad vi kan finde.

Det er lige meget om du lægger vægt på spa, wellness og massagebehandlinger eller om du er mere til fitness og god mad, for de bedste hoteller giver dig adgang til det hele. Det vi sige at du ikke behøver gå på kompromis med noget, men blot skal lade dig forkæle og nyde livet. Det kan du gøre på lækre hoteller som Molskroen eller måske Danhostel Ebeltoft. 

Djursland har så meget at byde på i byer som Ebeltoft eller Grenaa, og du kan være sikker på at tage derfra med en dejlig oplevelse i bagagen. Uanset om du har besøgt Fregatten Jylland eller måske været en tur i Kattegatcenteret. At du har boet på et lækkert wellness hotel er bare prikken over i’et. Et hotel med pool, bar, restaurant og naturligvis vidunderlig wellness og spa. 

fantastisk morgen på et wellness ophold

Få den bedste pris på et wellness ophold på Djursland

Nu sidder du måske med en bekymring om at et wellness ophold Djursland koster mange tusinde kroner. Men faktisk behøver det slet ikke blive særligt dyrt, for du er kommet til wellness-ophold.dk, hvor vi altid har de bedste og mest fordelagtige priser på wellness ophold til dig. Du kan med andre ord altid finde et rigtigt godt tilbud her på siden, så du kan få et dejligt wellness ophold på Djursland, enten alene eller sammen med nogen som du holder rigtigt meget af.

Du skal aldrig bekymre dig for om vores tilbud er forældede, for vi opdatere dem løbende, og finder dagligt nye, så du altid kan få de bedste og billigste deals. Wellness-ophold.dk ønsker kun, at ud må få en rigtig dejlig oplevelse, hvor du får lov at slappe af i dejlige omgivelser, i rigtigt godt selskab med en du holder af. 

Så hvis du er er blevet fristet, bør du allerede nu taget et kig på vores liste og se om der ikke skulle være et hotel på Djursland, der passer lige til din smag. De venter blot på at give dig et lækkert spa- og wellnessophold, så hvad venter du på? 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er Djurslands bedste hotel?

Af de mange lækre hoteller på Djursland må Hotel Marina i Grenå nok siges at være blandt de bedste. Det er et skønt hotel med en vidunderlig udsigt, restaurant på stedet og naturligvis en lækker bar. Der er desuden indendørs pool, spa og meget mere. Så det er en klar favorit.

Er der mulighed for massage og andre behandlinger?

Man kan naturligvis få massage og forskellige wellnessbehandlinger på flere af hotellerne. Læs om de enkelte hoteller for at få flere detaljer. Men hvis du holder af massage og dets lige, så bør du ikke tøve, men straks booke et vidunderligt wellness ophold Djursland. 

Kan man give et wellness ophold som gave?

Et gavekort til et wellness ophold er en ganske vidunderlig gave, som altid vil kunne lokke smilet frem hos den heldige modtager. Du kan altså næppe finde en meget bedre gaveide til en du virkelig holder af, og som fortjener at få en dejlig oplevelse på et af Djurslands eksklusive wellnesshoteller.