fbpx

Wellness Ophold Djursland

Bedste wellness ophold på Djursland 2024

En del af landet, ofte bliver overset eller glemt er Djursland og det er det en pokkers skam. For ikke alene er det en utrolig smuk del af landet, men der er også masser af dejlige hoteller, hvor man kan slappe af og blive forkælet med masser af wellness. Så hvis du trænger til at komme en tur hjemmefra og opleve det bedste livet kan tilbyde, bør du i den grad overveje om ikke du skulle bestille et wellness ophold Djursland.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen er en sand perle på Djursland, kroen fremstår i forrygende god stand og med en indretning der er i stil med kroens ydre. Hvis du ønsker dig et dejligt kroophold nær Ebeltoft, vil vi klart anbefale dig at tage et nærmere kig på Molskroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Kystvejens Hotel
Hotels.com

Kystvejens Hotel

3/5

Kystvejens Hotel er et skønt hotel ikke langt fra Grenå på Djursland, hvis du ønsker dig et afslappende ophold omgivet af natur er dette en oplagt mulighed. Hotellets faciliteter fremstår lækre og indbydende, maden i hotellets restaurant er også rigtig god.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina er det perfekte sted at flygte fra hverdagen. Her finder du fred og ro, komfort og luksus. Fra hotellet er der udsigt ud over Kattegat. Du får rig mulighed for at nyde de hyggelige værelser, en indendørs pool, sauna og fitnesscenter samt et legerum til ungerne. Fra restauranten er der udsigt over havet.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Gjerrild Gæstehus
Hotels.com

Gjerrild Gæstehus

3/5

Gjerrild Gæstehus er et herligt sted på Djursland, her er højt til loftet og en dejlig personlig service. Her er rig mulighed for at nyde en dejlig øl efter en dag med oplevelser på Djursland, hvis du ønsker dig et dejligt ophold på Djursland så kig nærmere her.

Laveste pris for 2 personer: 450 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Ebeltoft Park Hotel ligger beliggende lidt oppe på en bakke med en formidabel udsigt fra hotellets store udendørs terrasse. Her vil det være helt oplagt at sidde sig og nyde et dejligt måltid, eller en kølig drink i solen, efter en dejlig dag i Ebeltoft.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

Danhostel Ebeltoft er et herligt hotel med en meget karakteristisk arkitektur, der er nærmest lidt Vesterhavs bunker over udtrykket. Indendøre finder du en minimalistisk indretning og et rummeligt hotel med et venligt personale.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Er et wellnessophold på Djursland noget for dig?

Uanset hvad du er på udkig efter, så har Djursland noget for dig, for er er både smuk natur, historiske seværdigheder og ikke mindst dejlige wellnesshoteller, som blot venter på at du tjekker ind. Så du behøver altså blot at overveje, hvad du gerne vil have ud af et ophold i det østjyske. Som du nok kan regne ud, så er wellness ophold vore speciale og derfor vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde frem til det allerbedste wellness ophold Djursland kan byde på. Så lad os se hvad vi kan finde.

Det er lige meget om du lægger vægt på spa, wellness og massagebehandlinger eller om du er mere til fitness og god mad, for de bedste hoteller giver dig adgang til det hele. Det vi sige at du ikke behøver gå på kompromis med noget, men blot skal lade dig forkæle og nyde livet. Det kan du gøre på lækre hoteller som Molskroen eller måske Danhostel Ebeltoft. 

Djursland har så meget at byde på i byer som Ebeltoft eller Grenaa, og du kan være sikker på at tage derfra med en dejlig oplevelse i bagagen. Uanset om du har besøgt Fregatten Jylland eller måske været en tur i Kattegatcenteret. At du har boet på et lækkert wellness hotel er bare prikken over i’et. Et hotel med pool, bar, restaurant og naturligvis vidunderlig wellness og spa. 

fantastisk morgen på et wellness ophold

Få den bedste pris på et wellness ophold på Djursland

Nu sidder du måske med en bekymring om at et wellness ophold Djursland koster mange tusinde kroner. Men faktisk behøver det slet ikke blive særligt dyrt, for du er kommet til wellness-ophold.dk, hvor vi altid har de bedste og mest fordelagtige priser på wellness ophold til dig. Du kan med andre ord altid finde et rigtigt godt tilbud her på siden, så du kan få et dejligt wellness ophold på Djursland, enten alene eller sammen med nogen som du holder rigtigt meget af.

Du skal aldrig bekymre dig for om vores tilbud er forældede, for vi opdatere dem løbende, og finder dagligt nye, så du altid kan få de bedste og billigste deals. Wellness-ophold.dk ønsker kun, at ud må få en rigtig dejlig oplevelse, hvor du får lov at slappe af i dejlige omgivelser, i rigtigt godt selskab med en du holder af. 

Så hvis du er er blevet fristet, bør du allerede nu taget et kig på vores liste og se om der ikke skulle være et hotel på Djursland, der passer lige til din smag. De venter blot på at give dig et lækkert spa- og wellnessophold, så hvad venter du på? 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er Djurslands bedste hotel?

Af de mange lækre hoteller på Djursland må Hotel Marina i Grenå nok siges at være blandt de bedste. Det er et skønt hotel med en vidunderlig udsigt, restaurant på stedet og naturligvis en lækker bar. Der er desuden indendørs pool, spa og meget mere. Så det er en klar favorit.

Er der mulighed for massage og andre behandlinger?

Man kan naturligvis få massage og forskellige wellnessbehandlinger på flere af hotellerne. Læs om de enkelte hoteller for at få flere detaljer. Men hvis du holder af massage og dets lige, så bør du ikke tøve, men straks booke et vidunderligt wellness ophold Djursland. 

Kan man give et wellness ophold som gave?

Et gavekort til et wellness ophold er en ganske vidunderlig gave, som altid vil kunne lokke smilet frem hos den heldige modtager. Du kan altså næppe finde en meget bedre gaveide til en du virkelig holder af, og som fortjener at få en dejlig oplevelse på et af Djurslands eksklusive wellnesshoteller.