fbpx

Wellness Ophold Fyn

Bedste wellness ophold på Fyn 2024

Der er ingen tvivl om at Fyn er en af de mest oversete og glemte perler i hele Danmark. En ø, der gang og gang igen bliver overskygget af Sjælland og Jylland, hvilket er en frygtelig skam. Fyn har nemlig en masse at byde på, hvad enten man er på jagt efter dejlige naturoplevelser, spændende kultur eller bare lækre hoteller, hvor man kan nyde en masse god mad, lækre værelser og ikke mindst wellness i verdensklasse. Husk Fyn er fin og den venter bare på dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et eksklusivt hotel, der ligger på en skovejendom nær Dyrehaven i Kongsbroskov og Lillebælt. Skønnere omgivelser får man ikke. Hotellets værelser er dejlig og lyse, restauranten har udsigt over vandet og du kan slappe af i en indendørs pool eller måske i boblebadet. Få gang i blodomløbet med et spil tennis. En dejlig og eksklusiv hoteloplevelse på Fyn.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H.C. Andersen Odense er et hotel med den rette balance mellem luksus og afslapning samt fremragende service for både forretningsrejsende og turister. Hotellet tilbyder ikke blot gæsterne moderne faciliteter som en smart restaurant med et industrielt look, lobbybar og fitnesscenter, men også et kasino og eventområde. Der er med andre ord ingen smalle steder.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Sixtus Sinatur Hotel
Hotels.com

Sixtus Sinatur Hotel

4/5

Sixtus Sinatur Hotel, Middelfart er et 4-stjernet hotel på Fyn. Fokus på luksus og komfort gør hotellet til et af de mest eftertragtede rejsemål for de kræsne gæster. Hotellet tilbyder gratis morgenbuffet i den afslappede restaurant med og samt en vidunderlig panoramaudsigt over Lillebælt. Der er også et møde- og eventområde med plads til hele 150 deltagere.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Et besøg på Best Western Plus Hotel Svendborg er en fantastisk måde at nyde en afslappende pause i en af Danmarks mest interessante byer. Den eksklusive hotelrestaurant serverer dansk og fransk mad, baren har et omfattende udvalg af drikkevarer, og der er møde-/kontorfaciliteter. Ellers kan man altid få sved på panden i det lækre fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hotel Hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet er et lille, hyggeligt hotel med en uformel atmosfære. Det ligger ved Storebæltskysten og har udsigt over skov og strand – perfekt til dem, der ønsker at slappe af. Hotellet har en række skønne faciliteter, som f.eks. spa og pool område med sauna. En lækker restaurant og en bar, samt hyggelige værelser med skøn udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

Hotel Christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Vi inviterer dig til at opleve det bedste af Danmark ved at komme til Hotel Christiansminde i Svendborg. Hotellet er beliggende i et smukt område, tæt på havet og med en udsigt udover det sædvanlige. Gæster tilbydes række services, fra fitnesscenter og konferencerum til luksuriøse værelser med havudsigt, og ikke mindst en restaurant i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Tornøes Hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er et luksushotel i Kerteminde på Fyn. Tjek ind på et af de lækre værelser og nyd den godt af den enestående service. Hotellets restaurant har udsigt over havnen og en lækker terrasse. Med sit eget bryggeri på stedet kan gæsterne nyde en autentisk dansk øl, mens de spiser. Derudover tilbyder Tornøes Hotel moderne mødelokaler.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

First Hotel Grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Velkommen til First Hotel Grand i Odense. Dette er et luksushotel, der tilbyder dig alle de bekvemmeligheder og fordele, du kan ønske dig. Uanset om du ønsker afslapning, god service eller lækker mad, så har de det hele. Slap af på de lækre værelser, snup en drink i baren eller tag en workout i fitnesscenteret.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Best Western Hotel Knudsens Gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Best Western Hotel Knudsens Gaard er et luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende i hjertet af Odense. Hotellet tilbyder en fremragende service og luksus til sine gæster, og har en masse at byde på, herunder restaurant, enestående værelser samt et møde- og eventområde med masser af plads. En herlig hoteloplevelse for den kræsne gæst.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

Munkebo Kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er et hotel, der tilbyder afslapning, god service og luksus til overkommelige priser. Suiterne har et opholdsområde med udsigt over fjorden, og morgenmaden er inkluderet i prisen. Derudover er der faciliteter som eventlokale, bar og en hyggelig lounge, hvor du kan nyde din aftencocktail før middagen, samt en afslappet restaurant, der serverer god mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Scandic Odense

3/5

Scandic Odense er et luksushotel beliggende i Danmarks tredjestørste by. Det ligger tæt på motorvejen, hvilket gør det nemt for gæsterne at rejse rundt og udforske byen. Tjek ind på de moderne og veludstyrede værelser. Hotellet tilbyder desuden en række faciliteter, herunder en lækker restaurant med terrasse samt en bar, sauna og fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel Ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Torense er et afslappende hotel, der ligger tæt ved Svendborg og som byder på alt hvad hjertet kan begære. Der er en lækker restaurant på hoteller og de dejlige værelser vil kunne få enhver til at slappe af. Derudover kan man nyde den dejlige terrasse, der også har et udendørs boblebad. Rendyrket wellness og afslapning på Hotel Troense.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Lunds Hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lund Hotel, landets mindste badehotel, ligger lige ved en lystbådehavn ved Kattegat. Med kun seks værelser og en dejlige lille café med terrasse ved siden af er dette et ideelt sted for afslapning og luksus. Morgenmaden er inkluderet i dit ophold på Lunds Hotel og du kan være sikker på, at du får et dejligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Trænger du til at komme en tur på wellness ophold?

Lysten til at slappe af og bare lade sig forkæle er noget, der kan kommer over os alle og når man oplever denne lyst, så er det vigtigt, at man ikke bare ignorere den. Det er en trang, der kan slå ned når som helst og den eneste kur er at tage på et lækkert wellness ophold. Et ophold, hvor man bare hygger sig og samler kræfter, så man endnu engang kan klare alle hverdagen udfordringer og problemer. Lyder det som noget for dig?

Kunne du tænke dig at tjekke ind på et lækkert hotel, hvor du kan nyde massagebehandlinger? Slappe af i en indendørs og udendørs pools? Spise lækker mad på fine restauranter? Så er du kommet til det helt rette sted, for Wellness-ophold.dk er din nyde bedste ven, når det kommer til at finde de lækreste wellness ophold Fyn overhovedet, kan byde på. 

Bestil et lækkert ophold på et af de mange fynske hoteller allerede i dag og snart kan det være dig, der hygger dig i den lækre wellness- og spaafdeling på et 4-stjernet hotel. Eller som dyrker fitness med smuk udsigt over natur. Fyn har en masse at byde på og det skal vi se nærmere på herunder. Du kan dog være sikker på, at du næppe finder noget bedre end et wellness ophold på Fyn.

vidunderlige wellness oplevelser

Hvad kan Fyn tilbyde?

Der er nu engang ingen tvivl om, at Fyn er fin og har en masse lækre ting at byde på for dem, der tager derover. Det gælder ikke bare når det kommer til spændende kulturelle og historiske oplevelser, men i den grad også når det kommer til smuk natur. Naturligvis er det oplagt at besøge Odense og se alle de historiske ting, for slet ikke at tale om H.C. Andersens barndomshjem. Ellers kan man med fordel besøge oplevelsescenteret Odeon, der byder på alt fra teater og messer, til foredrag og meget mere. Slottet Egeskov er også en meget populær attraktion, der helt sikker nok vil kunne glæde både børn og voksne. 

Men der er naturligvis også den smukke natur og der er altså ikke noget, der er meget bedre end at vandre lange ture langs Lillebælt. Det er unik og særpræget natur, der virkelig kan imponere en. Ellers kan man fordel kigge forbi glemte perler som Fyns Hoved eller måske Svanninge Bakker. Valget er dit.

Du skal dog heller ikke snydes for alle de lækre hoteller, der virkelig trækker gæster til. Med en masse forskellige tilbud til de kræsne gæster, som wellness og spa i verdensklasse, kombineret med førsteklasses restauranter og skønne værelser. Meget mere kan man ikke bede om og med et gavekort til wellness ophold Fyn får du alt hvad hjertet kan begære. 

Hvordan kommer du billigst muligt afsted på wellness ophold Fyn?

Når man snakker om wellness ophold, så er der ingen tvivl om, at man nemt kan få sved på panden og tænke, at det sikkert er en ganske kostbar fornøjelse. Det KAN også nemt blive dyrt, hvis man ikke er opmærksom. For der er virkelig mange lækre og luksuriøse hoteller, der tilbyder forkælelse og wellness i verdensklasse, og det er ikke gratis. Det betyder dog ikke, at man skal slå drømme ud at hovedet, for det kan sagtens lade sig gøre at få et billige wellness ophold på Fyn, hvis man bare ved hvor man skal lede og siden du befinder dig her på Wellness-ophold.dk, så har du jo fundet det rette sted. 

Wellness-ophold.dk kan tilbyde dig alle de bedste tilbud og deals på lækre wellness ophold, hvor du kan slappe af i nogle dage på en række af de bedste hoteller som Danmark overhovedet kan byde på. Vi sørger for løbende at opdatere listen og finde de nyeste og bedste tilbud, så du kan spare en masse penge. Penge man i stedet kan bruge på familien, og det vil man jo gerne. Se vores store udvalg at deals og se om ikke, der skulle være noget, som kunne friste dig. Uanset om det skal være et wellness ophold på Fyn eller måske i Gdansk. Det vil vi lade være op til dig at beslutte. Vi sørger blot for, at du nemt og hurtigt kan finde de bedste tilbud på wellness ophold. 

Hvad forventer du af et wellnessophold?

Der er rigtigt mange former for wellness og derfor er det også vigtigt, at man sørger for at forventningsafstemme, når man vælger sit wellness ophold på Fyn. Man skal nemlig afgøre med sig selv om man vil have et hotel, der ligger fokus på spa og luksuriøse behandlinger, eller om det nærmere skal være økologi, sundhed og økologisk mad. Naturligvis er der lækre hoteller, der tilbyder det hele, men det kan aldrig skade at være lidt på forkant med sine ønsker inden man booker sit ophold.

På Fyn ligger der en masse dejlige hoteller, der bare venter på dig, hvor du kan dyrke motion i veludrustede fitnesscentre, få dejlige behandlinger og nyde lækker mad på en god restaurant. Derudover der er ofte faciliteter som bar, pool, mødelokaler og meget mere, så man kan få stillet alle de behov man kunne ønske. 

Er du i tvivl om, hvad de enkelte hoteller tilbyder kan du med fordel gennemgå vores hoteloversigt, så du er helt sikker på, hvad du går ind til. På den måde får du mest for pengene og kan være sikker på, at du får et lækkert wellness ophold, som du ikke glemmer igen. Uanset om det er til nytår eller i din efterårsferie. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Er Fyn den dejligste destination i Danmark?

At kalde Fyn for den dejligste destination i Danmark er måske lidt vel modigt, for det er alt sammen noget, der er op til den enkelte person. Men vi synes godt at man kan kalde Fyn for én af de dejligste, for det er virkelig meget at se og opleve, uanset om man er historisk interesseret, vild med smuk natur eller om man bare vil slappe af på sit wellness ophold Fyn. Der er noget for enhver smag og da det er en ofte overset perle, vil man ikke være overrendt på samme måde, som i f.eks. København. 

Kan jeg købe gavekort til wellness ophold i udlandet?

Naturligvis kan du købe et wellness ophold i udlandet. Faktisk har vi hos Wellness-ophold.dk sørget for at finde gode tilbud på lækre ophold i både Norge, Sverige, Østrig, Polen og Tyskland. På den måde kan du komme en tur udenfor landets grænser og opleve, hvordan man gør det med wellness i udlandet. Det er en oplevelse, som du ikke bør snyde dig selv for. 

Er et wellness ophold noget for børn?

Som udgangspunkt er wellness ophold Fyn noget, der er rettet mod voksne mennesker, der trænger til et afbræk i deres hverdag. Dermed ikke sagt at børn ikke er velkomne. Tværtimod, så har mange hoteller særlige tilbud og faciliteter til de mindste, så forældrene kan slappe af i spa- og wellnessafdelingerne. Der er med andre ord noget for både børn og voksne. Vær dog opmærksomme på, at visse hoteller ikke tillader mindre børn adgang til spa- og wellnessfaciliteterne. Så læs grundigt op på dette hos de enkelte hoteller før du booket et wellness ophold på Fyn.