fbpx

Wellness Ophold Østrig

Bedste wellness ophold i Østrig 2024

Er du på udkig efter et af de lækreste steder at tage på wellness ophold, så er du kommer til det rette sted. Østrig har en masse at byde på når det kommer til spa- og wellness hoteller, og så har ligger de ovenikøbet utroligt smukke omgivelser. Book et wellness ophold Østrig i dag og se hvad landet kan tilbyde.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Hilton Vienna Plaza
Hotels.com

Hilton Vienna Plaza

5/5

Hilton Vienna Plaza er toppen af poppen når det kommer til spahoteller i Østrig, beliggende helt centralt i Wien, kan du her se frem til et storslået wellness ophold i Østrig. Inviter din veninde eller livs store kærlighed med på et dejligt ophold i Wien.

Laveste pris for 2 personer: 1.460 kr.

Hotel Grand Ferdinand Vienna
Hotels.com

Hotel Grand Ferdinand Vienna

5/5

Hotel Grand Ferdinand Vienna, er et 5 stjernet hotel beliggende i det centrale Wien. Dette ekstravagante og top moderne hotel, er til dig der elsker luksus og værdsætter god service. Hvis du ønsker dig et wellness ophold som er lidt ud over det sædvanlige er dette lige noget for dig, her er nemlig pool på tagterrassen og luksus på hele hotellet

Laveste pris for 2 personer: 1.287 kr.

Tag på wellness ophold i et af Europas smukkeste lande

Der er ikke nogen tvivl om at Østrig med sine alper og grønne dale er et af de smukkeste lande i hele Europa. Uanset om det er sommer eller vinter, så er der noget at komme efter. Ja du kan sågar få en vidunderlig efterårsferie i det dejlige land. Tjek ind på et af de mange lækre hoteller og se hvad de kan tilbyde af lækre wellness og spafaciliteter, så du kan vende hjem med fornyet energi. Det er en oplevelse du ikke vil fortryde.

En ting der kendetegner østrigerne, er deres utroligt høflige borgere og det er noget man virkelig lægger mærke til på hotellerne. Der er altid utroligt høflig og god betjening, så man føler sig nærmest som en kongelig. Så hvis ud gerne vil have et wellness ophold i smuk natur, med fantastisk service og en hyggelig stemning, så er Østrig lige destinationen for dig.

dejlig solopgang fyldt med wellness

Her finder du de bedste tilbud på wellness ophold i Østrig

Når man skal afsted på et lækkert wellness ophold Østrig, så vil man naturligvis gerne have så god en pris som overhovedet muligt. Derfor kan du med fordel anvende wellness-ophold.dk og vores store udvalg af lækre spa- og wellnesshoteller. Du kan helt sikkert finde en rigtig god deal her på siden og på den måde få et ophold til billige penge. Vi har alt hvad hjertet kan begære, uanset hvad du ønsker at foretage dig i din ferie. Vil du være aktiv? Intet problem. Vil du gerne spille golf? Den klarer vi. Men det er naturligvis wellness der er vores speciale og vores udvalg er uovertruffet.

Tag et kig på listen og snart kan du tage af sted til Østrig, hvor et lækkert ophold venter dig. Gå lange ture i den smukke grønne natur om sommeren eller stå på ski om vinteren. Valgt et dit og du vil helt sikkert få en ganske vidunderlig oplevelse med dit wellness ophold Østrig. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor ligger de bedste hoteller?

Østrig er fyldt med lækre hoteller, der nok skal leve op til dine ønsker. Uanset om det er i Salzburg, Innsbuck eller et helt tredje sted, så kan du nemt finde noget fantastisk. Eller kan du eventuelt overveje Bayern i Tyskland. Mulighederne er mange og Østrig vrimler med lækre hoteller i alle prisklasser.

Hvad er det bedste tidspunkt at tage på wellness ophold?

Lige når det kommer til Østrig, så er det bedste tidspunkt faktisk hele året rundt. Det er et land, der er smukt året rundt. Men du kan med fordel sørge for at vælge tidspunkter, udenfor de store ferier. Der kan være gode penge at spare og bedre mulighed for de bedste værelser. Vælg det tidspunkt der passer dig bedst, så skal du nok få en god ferie. 

Kan man have familien med på wellness ophold Østrig?

Østrig er utroligt familievenlige, så du kan i dén grad tage din familie med. Ofte vil der være en masse faciliteter til de mindste, så I kan slappe af i spaafdelingen. Så hvis det lyder som noget for dig og dine kære, så tøv ikke med at booke jeres ophold på et af Østrigs lækreste hoteller.