fbpx

Wellness Ophold Sverige

Bedste wellness ophold i Sverige 2024

Når snakken falder på fantastiske wellness ophold og dejlige destinationer, så er det meget svært at komme uden om vore store nabo mod øst. Sverige har så meget at tilbyde, at man kan blive helt svimmel ved tanken. Se de mange fantastisk gode tilbud lige her på siden og find et lækkert wellness ophold i Sverige.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Med sine rummelige og hyggelige værelser er Ystad Saltsjöbad et hotel, der virkelig har noget at byde på. Beliggende på en strand lige ud til Østersøen får man smuk natur og dermed en vidunderlig udsigt. Hoteller har naturligvis lækre wellnessfaciliteter, samt pools, tennisbaner og fitness. Man kan også leje cykler og kajak. Maden indtages på hotellets lækre fiskerestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad i Sverige og byder på en fantastisk hoteloplevelse. Hotellets værelser har Wi-Fi og tv, nogle endda altan. Der høflige personale står klar til at hjælpe med alt og maden nydes i den eksklusive restaurant. Det store lokkepunkt et dog den dejlige spa med indendørs pool, samt det moderne fitnesscenter for de aktive.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Varbergs Kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell er et nyt og moderne hotel med alle de faciliteter, der hører til et ægte spahotel. Personalet på Varbergs Kusthotell er veluddannet og vil gøre alt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Hotellets faciliteter omfatter en restaurant med udsigt over havet, bar og en eksklusiv spaafdeling med forskellige behandlinger, så gæsterne rigtigt kan blive forkælet.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylösand er et luksushotel i den svenske by Halmstad ved Kattegat. Hotellet er designet med wellness, afslapning og god service som hovedfokus. Hotellet tilbyder elegante moderne værelser i klassisk skandinavisk design. De fire restauranter på Hotel Tylösand tilbyder velsmagende mad og bagefter kan man slappe af i den velindrettede spaafdeling med både indendørs og udendørs pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Hotel Gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

Hotel Gässlingen er et hotel udover det sædvanlige, som ligger i Skanör, Sverige. Som gæst bliver man indlogeret på dejlige værelser med både tv og Wi-Fi. Der er en lækker restaurant på stedet, samt udendørs pool og en lækker spa. Du får helt sikkert et lækkert ophold med god mad og wellness på Hotel Gässlingen.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

Hotell Mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotel Mossbylund er et luksuriøst hotel i Skivarp. Det er et elegant og hyggeligt sted med dejlige værelser der er indrettet til afslapning og er udstyret med alt, hvad du behøver. Hotel Mossbylund har en restaurant, der serverer lokale retter, samt en veludstyret spa og pool afdeling. Det er et hyggeligt hotel med uovertruffen service og smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Falkenberg Strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Falkenberg Strandbad tilbyder luksusindkvartering med udsigt over Nordsøen og Skrea Strand samt masser af muligheder for afslapning og god service. Der er fire spisemuligheder på hotellet, samt en luksuriøs spaafdeling med mulighed for yoga, sauna og fitnesscenter. Besøg desuden hotellets lækre bar eller det spændende orangeri. En dejlig hoteloplevelse for de kræsne gæster.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

The Steam Hotel
Hotels.dk

The Steam Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Hotell Hallstaberget
Hotels.dk

Hotell Hallstaberget

4/5

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Vann Spa Hotel and Conference
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Krusenberg Herrgård
Hotels.dk

Krusenberg Herrgård

4/5

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Varbergs Stadshotell Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Gullmarsstrand Hotell Konferens
Hotels.dk

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.362 kr.

Orbaden Spa Resort
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Körunda Golf Konferenshotell
Hotels.dk

Körunda Golf & Konferenshotell

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.298 kr.

Ellery Beach House
Hotels.dk

Ellery Beach House

3/5

Laveste pris for 2 personer: 2.031 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Hotel Frösö Park
Hotels.dk

Hotel Frösö Park

4/5

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Treetop Spa Hangout Hotel
Hotels.dk

Treetop Spa Hangout & Hotel

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Hotel Riverton
Hotels.dk

Hotel Riverton

4/5

Laveste pris for 2 personer: 908 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Sunlight Hotel Conference and Spa
Hotels.dk

Sunlight Hotel Conference and Spa

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.dk

Nynäs Havsbad

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

Radisson Blu Riverside Hotel
Hotels.dk

Radisson Blu Riverside Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

The Lamp Hotel Norrkoping
Hotels.dk

The Lamp Hotel Norrkoping

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.258 kr.

Sverige har noget for enhver 

En af de ting, som man virkelig skal bide mærke i når man vælger et wellness ophold Sverige er, at det er et land, der har noget for enhver smag. De mange vidunderlige wellness og spahoteller er proppet med faciliteter, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gæst. Så du er altså kommet til det helt rette sted, når du overvejer et wellness ophold i Sverige. Hvad enten du prioriterer fantastiske værelser, enestående og velrenommerede restauranter og barer eller bare gerne vil få fornyet energi i wellnessafdelingen, så har de svenske hoteller alt hvad hjertet kan begære. Tag selv et kig og bliv overbevist.

Det er naturligvis først og fremmest wellness og spa, der er vores fokus, og det er på den baggrund at vi har udvalgt hotellerne til vores side. Du er altså garanteret hoteller, der har et klart fokus på fantastiske og afslappende spabehandlinger, lækre og moderne wellnessfaciliteter og ikke mindst ro i sjælen. 

Mange af hotellerne har unikke og særprægede behandlinger og faciliteter til rådighed, så man som gæst kan få oplevelser ud over det sædvanlige. Tag et kig på de enkelte hoteller og find det, der passer bedt til dine behov og ønsker. Uanset om du vil have varme boblebade, iskolde bassiner eller lækre massagebehandlinger, så kan du finde det på et af de svenske wellnesshoteller. Tag familien med og tjek ind på et luksuriøst hotel, hvor I kan nyde nogle dejlige dage med wellness og spa.

vidunderlig wellness afdeling med friske forplejninger

Med et wellness ophold i Sverige får du natur, kultur og skønne mennesker

Noget af det som vi elsker allermest ved Sverige, er hvor meget det minder om Danmark, men samtidig bevarer det sit eget unikke særpræg. Du vil altså på én gang følge dig hjemme, men samtidig opleve at det er helt sit eget sted. Det er en fantastisk fornemmelse, der virkelig er dejlig. Svenskerne er et dejlig folkefærd, der gør sit ypperst for at man som gæst følersig velkommen. Sprogbarrieren er så lille, at man sjældent kommer til at opleve problemer og man kan altså være sikker på, at man bliver taget rigtigt godt imod.

Vil du ud i den smukke natur, så er Sverige virkelig noget af en oplevelse. Selvom det ligger så tæt på Danmark, så er der meget der er anderledes og man vil virkelig få en fornemmelse af størrelse, som man aldrig får herhjemme. Tag på lange vandreture de smukke skove, nyd de lange kyststrækninger, der ikke står tilbage for vores egne og slut af med en lækker behandling hjemme på hoteller. Få en god massage, en tur i poolen eller få sved på panden i fitnesscenteret. Valget er dit, men uanset hvad, så bliver det en dejlig oplevelse. 

Men Sverige har naturligvis også et rigt kulturliv, som du vil nyde at opleve på første hånd. Uanset om du er historisk interesseret eller gerne vil se på slotte, kunst eller noget helt tredje, så kan du nemt finde det. Der er altså noget for enhver smag når du vælger et wellness ophold Sverige. Det er et land, der på ingen måde står tilbage for Danmark, Tyskland eller Polen

Gå ikke på kompromis med det du ønsker af et wellness ophold

Når man betaler gode penge for et wellness ophold, så er det også vigtigt, at man sørger for at få alt den valuta for pengene, som man overhovedet kan. Det er derfor vigtigt, at man søger for ikke at gå på kompromis med noget og sikrer sig, at hotellet har alle de faciliteter man ønsker. Så hvis du går op i fitness og sundhed, så er det nok relevant med et fitnesscenter på hotellet. Er god mad vigtig for dig, så sørg for at hotellet har en eller flere gode restauranter, der serverer god og velsmagende mad. 

Nu er det wellness ophold, der er fokus her og derfor har vi naturligvis sørget for, at de hoteller vi har valgt, har omfattende wellness og spafaciliteter. Så lige gyldigt hvad du vælger, kan du være sikker på, at der er masser af muligheder for at blive forkælet med wellness og afslapning. Du kan tage den helt med ro og nyde livet i fulde drag. Mange hoteller tilbyder også forskellige behandlinger og services, der er med til at gøre opholdet endnu bedre. Så du er altså ikke taget helt til Sverige forgæves.

Er du interesseret i yoga eller lækre massager? Så kan du finde hoteller, der tilbyder dette. Hvis du er mere til forskellige lækre behandlinger for krop og sjæl, så er det også en mulighed. Du skal blot sørge for at vælge det rette wellness ophold i Sverige. Du kan med fordel læse mere om de enkelte hoteller, så du er helt sikker på at få lige det du ønsker dig. Om det så er spa, massage eller golf

Her finder du de bedste tilbud på wellness ophold

Nu er du sikkert helt klar over hvad det er du ønsker af et wellness ophold Sverige og du ved hvad Sverige har at tilbyde ud over de mange lækre spa- og wellnesshoteller. Så skal du jo bare sørge for at finde frem til det allerbedste tilbud, så du kan få et ophold til en god pris. Men hvor finder man sådan en tilbud? Det vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af, for svaret ligger faktisk ligefor. Du finder nemlig de bedste tilbud på wellness ophold Sverige lige her på siden. Skulle du være mere interesseret i et ophold i Norge, så er det dog også en mulighed. 

Vi har gennem lang tid samlet alle de bedste og mest populære wellnesshoteller, så det er nemt og overskueligt for dig at finde frem til dem. Det betyder, at du kan vælge et hvilket som helt af hotellerne på vores side og være sikker på, at du får et lækkert ophold i det svenske. Nemmere bliver det altså ikke. Vi sørger naturligvis for at opdatere siden løbende, så du kan være helt sikker på, at priserne er de bedste og at du ikke bliver taget ved næsen. 

Så hvis du virkelig gerne vil have en lækker ferie eller leder efter et godt sted at fejre nytår, så tag et kig her hos Wellness-ophold.dk. Her får du de bedste priser og det allerbedste udvalg af wellness ophold Sverige kan byde på. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Er wellness ophold Sverige en god gaveide?

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at et gavekort til et lækkert wellness ophold Sverige er en ganske fremragende ide. Hvem ville ikke elske at modtage et gavekort, der giver en adskillige dage på fire- eller femstjernede hoteller i smuk natur eller spændende byer? Det er den helt perfekte gaveide til en som du holder virkelig meget af og som kun fortjener det bedste. Måske dine forældre fortjener at komme lidt væk fra det hele og nyde lidt kvalitetstid sammen. Det kan også være at du gerne vil overraske din bedre halvdel. Mulighederne er mange, men uanset hvad kan du være sikker på, at det er en gave, der bliver taget rigtigt godt imod.

Hvem vil få mest glæde af et wellness ophold i Sverige?

Du kan hurtigt spørge dig selv om, det er dig selv der vil blive mest glad for et ophold i Sverige eller om det er en du elsker. Uanset hvad har wellness-ophold.dk lige det du søger, så du kan glæde nogen med et lækkert ophold. Der er så meget at vælge imellem, at det halve kunne være nok. Bestil et ophold i Stockhold, Göteborg eller måske vidunderlige Malmö. Du kan være sikker på, at det bliver en vidunderlig oplevelse. Du og dem du holder af, vil blive lykkelige for muligheden for at slappe af på luksuriøse hoteller, med veludrustede wellness- og spafaciliteter. Nyd massage, ansigtsbehandlinger og meget mere, der efterlader jer forfriskede og sprudlende af ny energi. 

Er vores tilbud virkelig de bedste?

Det er naturligvis altid svært at garantere, at man har de allerbedste tilbud på wellness ophold i Sverige, for der er mange om buddet. Men vi kan dog love, at vi altid bestræber os på at finde de bedste og nyeste tilbud på wellness ophold, så du kan få så god en deal som overhovedet muligt. Vores kunder er tilfredse og vi tør godt love, at du også vil blive det. Tag et kig på vores omfattende liste over hoteller og spasteder i Sverige. Der er helt sikkert noget, der kunne friste dig og det til en yderst rimelig pris. Du behøver med andre ord aldrig at betale overpris for et wellness ophold Sverige igen. Wellness-ophold.dk hjælper dig med at få mest muligt for pengene, uanset hvor du vil rejse hen.