fbpx

Wellness Ophold Golf

Bedste wellness ophold med golf 2024

Er du interesseret i en lækker miniferie, hvor du virkelig kan nyde livet og få spillet noget golf, så er du virkelig kommet til det helt rette sted. Wellness-ophold.dk er din nye bedste ven, for vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde det bedste golf og wellness ophold Danmark kan byde på. Uanset om du vil på ophold i Jylland, på Fyn eller Sjælland, så har vi det du søger.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det bliver næppe mere luksuriøst end Kokkedal Castle Copenhagen, der er et hotel beliggende i et slot. Med sofistikerede værelser, utroligt charmerende personale og skønne faciliteter er det en oplevelse i sig selv. Spis på den fantastiske restaurant og bistro. Ellers slap af i den eksklusive spa, der tilbyder alt hvad hjertet kunne begære.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag en tur til Gråsten og tjek ind på det smukke Benniksgaard Hotel, der ligger i en ombygget gård og stald. Dette giver en skøn stemning, der er som skabt til wellness og afslapning. Benniksgaard Hotel ligger nær en golfbane og har ikke mindre end to restauranter på stedet. Deltage i forskellige aktiviteter som golf, madlavningskurser eller sågar bueskydning.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Velkommen til Steigenberger Alsik, det eksklusive hotel med udsigt over Alssund. På dette lækre hotel kan du slappe af i et af de luksuriøse værelser med gulv til loft vinduer eller nyde en opkvikkende behandling i spaen med fuld service – alt sammen mens du nyder den fantastiske udsigt. Derudover byder hotellet på hele 3 restauranter og en bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

På det lækre og eksklusive Hotel Amerika i Hobro får du virkelig noget for pengene. Med en beliggenhed i et smukt skovområde er hotel Amerika virkelig et besøg værd for naturelskere. Udover lækre værelser, en restaurant og lign, byder Hotel Amerika på både sauna og boblebad. Det er med andre ord et lækkert sted til et wellnessophold.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Hotel Faaborg Fjord
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Det luksuriøse Hotel Faaborg Fjord er et moderne hotel, der som navnet antyder, ligger tæt på stranden ved Faaborg Fjord. De farverige, hyggelige værelser med kunstværker og moderne indretning giver gæsterne et uforglemmeligt ophold. Morgenmad og parkering er inkluderet i prisen for dit ophold på dette familievenlige hotel, som også tilbyder mødelokaler.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Find det bedste golf og wellness ophold Danmark kan tilbyde

Hvis der er noget, som vi alle kan trænge til nu og da, så er det en lækker og eksklusiv ferie, hvor man virkelig bliver forkælet fra morgen til aften, samtidig med at man kan dyrke sin yndlingshobby. Skulle din hobby tilfældigvis være at spille golf, så er lykken med dig i dag. Vi kan nemlig hjælpe dig med at finde frem til de bedste hoteller, der byder på både golf og wellness. Med andre ord: Det perfekte golf og wellness hotel. 

Wellness-ophold.dk bliver løbende opdateret med de nye og bedste tilbud, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger og som ikke koster en formue. Derfor kan du trygt gå på jagt på vores liste og finde et hotel, der kan stille alle dine lyster når det kommer til wellness og golf. Glæd dig til at spille på nogle af de bedste golfbaner i hele landet og glæde dig til at blive forkælet med lækker wellness bagefter. Kan man ønske sig meget mere end det?

wellness og meditation på opholdet

En god deal kan spare dig for en masse penge og besvær

Den største udfordring når det kommer til at tage på et lækker wellness ophold er naturligvis prisen. Det kan være en ganske kostbar fornøjelse, men frygt ej, for Wellness-ophold.dk er der for dig. Vi har samlet alle de bedste og billigste wellness ophold med golf på markedet. Det betyder, at du kan finde en masse gode deals, der nok skal spare dig for en masse penge samtidig med, at du får alt hvad hjertet kan begære. 

Det er utroligt nemt at finde en god deal og det er mindst lige så nemt at indløse den. Det hele foregår på en måde, så enhver kan finde ud af det og der er noget, der skaber tryghed. Så kan man i stedet bruge energien på at glæde sig til sit wellnessophold på et af de mange skønne hoteller. Hoteller, der ikke alene er din garanti for lækre værelser, spa- og wellnessafdelinger og lækker mad, men også eksklusive golfbaner, hvor du kan forbedre dit handicap. 

Glæd dig selv og andre

Kender du en, der virkelig elsker golf og som trænger til at blive forkælet lidt udover det sædvanlige? Er det måske dig selv? Så skal du virkelig overveje om ikke et golf- og wellness ophold Danmark kunne være sagen. Her får man alt hvad hjertet begærer af både wellness og golf, så man kan vende hjem frisk og veludhvilet. Det er noget, som enhver vil kunne sætte pris på, hvis man altså kan lide at blive forkælet, og hvem kan ikke det? Der findes lækre hoteller overalt i landet, hvor man kan få stillet sin lyst, uanset om det er golf eller massage, der trækker.

Så tøv ikke længere, men bestil et lækkert wellnessophold med golf allerede i dag. Enten til dig selv eller en du holder af.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Er et ophold med golf noget for mig?

Hvis du er interesseret i golf og wellness, så er et af vores ophold lige sagen. Det er en enestående mulighed for at nyde to at de bedste ting i verden på samme tid. Tag enten afsted alene eller sammen med en som deler din interesse. 

Kan det gøres billigere?

Vi tør godt sige, at du næppe finder bedre deals på wellness ophold med golf i hele landet. Vi gør en stor indsats for at give vores kunder de bedste betingelser og priser. Så du kan trygt bestille gennem Wellness-ophold.dk

Hvornår skal jeg tage af sted på wellness ophold med golf?

Det er klart sjovest at spille golf i godt vejr, så vi anbefaler at man bestiller et golfophold indenfor golf sæsonen. Men det er naturligvis op til dig og dine præferencer.