fbpx

Wellness Ophold Gavekort

Bedste wellness ophold Gavekort 2024

Leder du efter et tilbud på et wellness ophold, der ikke koster en mindre formue? Så behøver du ikke lede længere. Vi har samlet nogle af de bedste wellness-fokuserede hoteller her, som alle tilbyder gode tilbud og priser på deres ydelser. Uanset om du er på udkig efter en afslappende weekendtur eller en længere ferie, så har vi noget for enhver smag. Tag et kig og find dit perfekte wellness ophold tilbud allerede i dag!

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Marienlyst Strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Trænger du til et lækkert ophold, så tjek ind på Marienlyst Strandholet, der ligger nær stationen og Kronborg Slot. Det er et rigtigt lækkert hotel, der byder på værelser med Wi-Fi, minibar og tv. Nyd et måltid i en af de to restauranter eller hop en tur i poolen. Slap af i den dejlige spa, før du besøger det spændende kasino.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Kurhotel Skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et af de dejligste hoteller i landet, med sin beliggenhed i en enestående ejendom ud mod Øresund. Værelserne er smukke og behagelige, personalet professionelt og der er mulighed for roomservice. Hoteller har en lækker restaurant og en luksusspa, der bl.a. byder på dampbad, en indendørs pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Hotel Viking Spa Og Wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I Nordjylland kan man besøge det skønne Hotel Viking, der ligger ud mod Kattegat. Det helt store lokkepunkt er her den lækre spa og wellnessafdeling, der byder på pools inde og ude, sauna samt spa på den smukke tagterrasse. Derudover har hotellet naturligvis også en lækker gourmetrestaurant og dejlige værelser, der bare venter på dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Ystad Saltsjöbad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Med sine rummelige og hyggelige værelser er Ystad Saltsjöbad et hotel, der virkelig har noget at byde på. Beliggende på en strand lige ud til Østersøen får man smuk natur og dermed en vidunderlig udsigt. Hoteller har naturligvis lækre wellnessfaciliteter, samt pools, tennisbaner og fitness. Man kan også leje cykler og kajak. Maden indtages på hotellets lækre fiskerestaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Velkommen til Steigenberger Alsik, det eksklusive hotel med udsigt over Alssund. På dette lækre hotel kan du slappe af i et af de luksuriøse værelser med gulv til loft vinduer eller nyde en opkvikkende behandling i spaen med fuld service – alt sammen mens du nyder den fantastiske udsigt. Derudover byder hotellet på hele 3 restauranter og en bar.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Himmerland Golf Og Spa Resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa resort er et vidunderlige hotel, der byder på lækker service samt en masse faciliteter. Uanset om du vil spille golf, slappe af i wellness- og spa afdelingen eller bare nyde den gode mad, kan du finde det hele her. De lyse værelser har Wi-Fi, faldskærms-tv og meget mere. Et herligt og afslappende hotel.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Nær Ringkøbing, med udsigt over kanalen finder man Fjordgaarden, der er et hyggeligt og uformelt hotel. Hotellet har udover sine dejlige værelser også en restaurant, samt bar. For de wellnessinteresserede er der en indendørs pool, spa med boblebad og er lækkert fitnesscenter. Det venlige og imødekommende personale sørger for at dit ophold på Fjordgaarden bliver noget ganske særligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Alter Meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Ved bredden af Flensborg fjord ligger Alter Meierhof, der er et lækkert og eksklusivt kurhotel. Et oplagt valg til dem, der trænger til ro og afslapning på de smukke værelser, der er indretter med antikke møbler. Hotellet har naturligvis en gourmetrestaurant, en café og en tapasbar. Hold formen ved lige i fitnesscenteret eller slap af i spaen med hamam. Der er også indendørs og udendørs pools.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

I Hurup Thy ligger det skønne og eksklusive Hotel Thinggaard, der byder på alt fra vidunderlige værelser og god service, til lækker mad og wellness. Som gæst får man adgang til Sydthy Kurbad, hvor der virkelig bliver skruet op for forkælelsen. Gå en tur i de smukke omgivelser eller slap af på hotellet, hvor det venlige personale altid er klar til at gøre dit ophold endnu bedre.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er uden tvivl et af de lækreste spahoteller i hele landet. Med sin beliggenhed i et skovområde med udsigt over Vejle fjord er der ikke en finger at sætte på omgivelserne. De elegante og smukke værelser sikrer dig et lækkert ophold. Hotel Vejlefjord byder desuden på brasserie, en hyggelig bar og naturligvis De Termiske Bade & Thalasso Spa.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

The Thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

THE THIEF er et af Oslos lækreste hoteller, der beliggende i det trendy Tjuvholmen distrikt. Med stilfuldeværelser og masser af muligheder for at opgradere til suiter, er der nok at komme efter for den kræsne gæst. Dertil kommer den lækre restaurant, 2 barer og naturligvis den skønne spa med sauna. Dertil kommer et moderne fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

Hotel Skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i Båstad i Sverige og byder på en fantastisk hoteloplevelse. Hotellets værelser har Wi-Fi og tv, nogle endda altan. Der høflige personale står klar til at hjælpe med alt og maden nydes i den eksklusive restaurant. Det store lokkepunkt et dog den dejlige spa med indendørs pool, samt det moderne fitnesscenter for de aktive.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et 5-stjernet hotel i Sylt, der ligger ved kysten omgivet af smukke klitter. Golfklubben ligger ganske nær, for de interesserede. Værelserne er minimalistisk indrettet og giver en dejligt afslappet fornemmelse. Hotellet har en skøn spaafdelingen med pool, sauna og dampbad. Derudover er der gratis morgenbuffet for hotellets gæster.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det bliver næppe mere luksuriøst end Kokkedal Castle Copenhagen, der er et hotel beliggende i et slot. Med sofistikerede værelser, utroligt charmerende personale og skønne faciliteter er det en oplevelse i sig selv. Spis på den fantastiske restaurant og bistro. Ellers slap af i den eksklusive spa, der tilbyder alt hvad hjertet kunne begære.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Strandhotellet Blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et hyggeligt og lækkert hotel i en af Danmarks allerbedste badebyer ved Vesterhavet. Med sine hyggelige værelser, en restaurant med masser af lokale råvarer og ikke mindst wellness, spa og massage, er der lagt op til et ophold i det nordjyske, som du ikke glemmer igen. Glæd dig til at tjekke og nyde den fremragende service.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

I Kruså lige ved den dansk-tyske grænse finder du det smukke og hyggelige hotel Fakkelgården. Her er du garanteret et lækkert ophold, da hoteller både byder på dejlige værelser, en sofistikeret restaurant og meget mere. Nyd alt hvad Fakkelgården kan tilbyde dig og dem du holder af, og tag på et hyggeligt ophold i det sydjyske.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hotel Bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er er klassisk og smukt badehotel, der ligger ud mod Hornbæk Sø og som byder på en uformel stemning i smukke omgivelser. Nyd et godt måltid mad på hotellets restaurant eller få en drink i bare, før du trækker dig tilbage til dit dejlige værelser. Alt sammen under kyndig betjening fra det venlige personale. En dejlig hoteloplevelse for enhver.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Benniksgaard Hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Tag en tur til Gråsten og tjek ind på det smukke Benniksgaard Hotel, der ligger i en ombygget gård og stald. Dette giver en skøn stemning, der er som skabt til wellness og afslapning. Benniksgaard Hotel ligger nær en golfbane og har ikke mindre end to restauranter på stedet. Deltage i forskellige aktiviteter som golf, madlavningskurser eller sågar bueskydning.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Ønsker du dig et rigtigt wellness og spaophold, så bør du tage en tur forbi Hotel Koldingfjord, hvor du kan få alt hvad hjertet begærer. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser og har dejlige værelser, nogle med udsigt over fjorden. Der er restaurant, pool, fitness og sauna på hotellet for dem, der elsker at lade sig forkæle og nyde livet i fulde drag. Et dejligt konferencehotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Comwell Kellers Park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

I Børkop med udsigt udover den skønne Vejle Fjord ligger hotel Comwell Kellers Park. Et prægtigt hotel, der byder på alt hvad du kunne ønske dig. Slap af i wellness- og spaafdelingen med sauna, dampbad og forskellige behandlinger. Ellers nyd en dejlig middag i den trendy restaurant, før du slutter af med en drink i baren. Værelserne er moderne og minimalistiske, og personalet er venligt.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Comwell Kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et eksklusivt hotel, der ligger på en skovejendom nær Dyrehaven i Kongsbroskov og Lillebælt. Skønnere omgivelser får man ikke. Hotellets værelser er dejlig og lyse, restauranten har udsigt over vandet og du kan slappe af i en indendørs pool eller måske i boblebadet. Få gang i blodomløbet med et spil tennis. En dejlig og eksklusiv hoteloplevelse på Fyn.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell Borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard ligger i en gammel herregård og danner de perfekte rammer for en dejlig ferie eller et wellnessophold ud over det sædvanlige. Hotellet tilbyder dejlige værelser, en moderne restaurant samt en lækker bar. Derudover kan du nyde wellness i den indendørs pool, dampbadet eller saunaen. Lad det venlige personale gøre din oplevelse komplet på Comwell Borupgaard.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Helnan Marselis Aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et lækkert og afslappende hotel, der ligger ud mod Kattegat i Århus. Hotellet tilbyder farverige og komfortable værelser, samt restaurant og mødelokaler. Er du mest til wellness kan du hygge dig i spaafdelingen med pool, sauna og fitnesscenter. Et skønt og moderne hotel i smukke omgivelser i det midtjyske.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

På det lækre og eksklusive Hotel Amerika i Hobro får du virkelig noget for pengene. Med en beliggenhed i et smukt skovområde er hotel Amerika virkelig et besøg værd for naturelskere. Udover lækre værelser, en restaurant og lign, byder Hotel Amerika på både sauna og boblebad. Det er med andre ord et lækkert sted til et wellnessophold.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel ligger i hjertet af Vejle, med udsigt over den naturskønne Vejle Fjord. Dette luksushotel tilbyder en række aktiviteter og faciliteter til alle gæster, herunder en restaurant, indendørs pool, boblebad og spa. De moderne værelser er udstyret med gratis trådløs internetadgang og fladskærms-tv. Kom til Munkebjerg Hotel i Vejle og oplev luksuriøse omgivelser kombineret med fremragende service!

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Comwell Korsør

4/5

Få dig en velfortjent pause i hverdagen på Comwell Korsør, hvor du vil være omgivet af natur og historie. Hotellet giver dig rig mulighed for wellness og afslapning i den lækre spaafdeling med sauna, pool og meget mere. Du kan nyde drinks i den elegante bar, inden du spiser i den afslappede restaurant med terrasse. Et ægte luksusophold på et luksushotel.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Wellness-ophold.dk giver dig de bedste tilbud på wellness ophold gavekort

Føler du dig stresset? Har du brug for en pause fra dit travle liv og arbejdsrelaterede stressfaktorer for at forynge dig selv med noget tiltrængt afslapningstid? Så skal du overveje booke et ophold på et af de mange lækre luksushoteller, hvor gæsterne kan nyde kultur i eller bare slappe af efter en vandretur i den skønne natur. Alle hoteller har et klart fokus på god service og på gæstens velbefindende. Dette betyder, at du får et vidunderligt wellness ophold, uanset om du vælger et hotel i Danmark, Sverige, Norge eller Tyskland. 

Her hos wellness-ophold.dk sørger vi altid for, at du får så god en pris som overhovedet muligt på et wellness ophold gavekort. Vi har nøje sørget for at samle en række af de allerbedste hoteller, hvis fokus er afslapning og wellness. Så uanset hvad du ønsker, så finder du det her. Book et længere ophold med skønne værelser, lækre restauranter og ikke mindst masser af wellness. Eller tag forbi en enkelt dag og nyd hotellets spa- og wellnessafdeling. Valget er dit, men prisen er rimelig uanset hvad du vælger. 

wellness og velvære for krop og sjæl

Giv et gavekort til en som du holder af

Hvis du kender nogen, der trænger til at få en god gave og som elsker at blive forkælet, så er et wellness ophold gavekort en fremragende gaveide. Det er en af de der gaver, der bare bliver ved med at give, for med dette gavekort kan man få et lækkert ophold. På dette ophold bliver man forkælet efter alle kunstens regler med lækker mad og naturligvis wellness, spa og lækre behandlinger. Det er en af de gaver, som man slet ikke er klar over hvor meget man manglede, før man får den. Så køb et wellness ophold gavekort til en du elsker.

Det kan være at du har en god veninde, der skal forkæles lidt ekstra. Eller måske er det dine forældre, som trænger til et hyggeligt et romantisk ophold på et spahotel. Måske er det bare en lille gave til dig selv, fordi du fortjener det. Men uanset hvad, så er et gavekort til wellness ophold en gave, som aldrig nogensinde går af mode og som altid vil blive modtaget med kyshånd. Uanset om hvor man skal hen. Vi har nemlig udvalgt hoteller i hele Skandinavien, samt i Polen og Tyskland. Der med andre ord nok at vælge imellem.

Et gavekort til wellness ophold er den bedste kur mod stress

Når man har fået et lækkert wellness ophold gavekort, så er det klart at man gerne vil have mest muligt ud af det, så man kan få f.eks. en lækker efterårsferie. Derfor vil man naturligvis sørge for, at man booker sig ind på et af de mest populære hoteller på vores liste. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig, da alle vores hoteller er både populære og rent ud sagt: fremragende. Så hvad enten du har fokus på wellness, moderne fitnessfaciliteter eller måske gode madsteder, så har vi noget for dig. Flere og flere hoteller fokuserer på lækker og økologisk mad fremstillet af lokale råvarer. Men derudover vil du også få et lækkert værelse, samt adgang til hotellets faciliteter, hvor du kan lade dig forkæle i spaen, poolen eller måske endda dyrke yoga. Læst nærmere om de enkelte hoteller, så du er sikker på at det lever op til dine ønsker. Du kan dog være sikker på, at du altid får den bedste service og en god oplevelse. Så se hvad vi kan tilbyde her hos Wellness-ophold.dk.

Det er altid udfordrende at skulle finde det bedste ophold i landet, men med lidt research kan man hurtigt danne sig et godt overblik. Desuden har vi samlet hotellerne i en række kategorier, så hvis du f.eks. leder efter et hotel, hvor man kan spille golf, ja så her vi en kategori til det. Nemmere bliver det ikke for dig at finde et lækkert gavekort til wellness ophold. 

Hvor skal man så bruge sit gavekort til wellness ophold?

Der er ingen tvivl om, at der er rigeligt at vælge imellem, når det kommer til lækre destinationer. Som nævnt har vi gavekort til ophold i både Danmark, Norge, Sverige samt Polen og Tyskland. Det betyder, at du virkelig har mange muligheder og det kan naturligvis godt virke en smule overvældende. Men frygt ej, for vi skal nok hjælpe dig med at træffe det bedste valg, så du får den bedste oplevelse overhovedet. 

Skandinavien

Hvis du vælger at book et ophold hos vores skandinaviske naboer, så kan du være sikker på, at du får god og venlig service, samt en natur, der virkelig er værd at rejse efter. De svenske wellness hoteller er alle af fremragende kvalitet, hvor man får både god mad og naturligvis spa- og wellnessbehandlinger i verdensklasse. Der er skønne hoteller i både Malmö, Göteborg og Stockholm, så du får virkelig noget ud af dit wellness ophold gavekort. 

Norge er naturligvis heller ikke at foragte med sin rå og utæmmede natur. Det er et oplagt sted til vandreture i det fri efterfulgt af førsteklasses forkælelse på et spahotel. Besøg hoteller i både Oslo og Kristiansand og få dig en oplevelse, som du sent vil glemme. 

Tyskland

Vores store nabo mod syd har naturligvis også en masse lækre wellness hoteller og det er ligegyldigt om du foretrækker Flensborg, München eller et helt tredje sted, for vi har naturligvis fundet en række gode steder over det hele. Tag til Tyskland og oplev, hvad dette store land kan byde på af gode oplevelser. Der er både masser af kultur, historie og selvfølgelig smuk natur, så du kommer bestemt ikke til at kede dig når du ikke lige slapper af i hotellets wellness afdeling. 

Danmark

Ah ja, vores gode gamle Danmark. Det er klart at man ikke finder noget bedre end vores eget fædreland. Vi har en vidunderlig natur og en masse skønne hoteller, hvor du kan få mest muligt ud af dit wellness ophold gavekort. Besøg København, Nordjylland eller en af de mange små øer rundt om fastlandet. Uanset hvor du kommer, så ved du at du er i gode hænder. De danske hoteller byder på gode restauranter, fantastisk service og ikke mindst unikke wellness oplevelser, som man ikke finder magen til andre steder. 

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor får man det bedste wellness ophold i Danmark?

Der mange meninger om, hvor man får det allerbedste wellness ophold i Danmark, for det afhænger naturligvis af hvad man leder efter. Men hvis du har et gavekort til wellness ophold og gerne vil have mest muligt ud af det, så kan vi anbefale hoteller som f.eks. Hotel Vejlefjord i Vejle, Kurhotel Skodsborg eller det eventyrlige Nimb Hotel i hjertet København. Alle er de vidunderlige hoteller, der giver deres gæster et ophold som de aldrig glemmer. Med lækre wellness faciliteter kan du være sikker på at rejse derfra forynget og veludhvilet, klar til at møde hverdagens udfordringer på ny.

Kan man tage på wellness ophold alene?

Der er absolut intet i vejen for, at man vælger at taget på wellness ophold ganske alene. Alle kan trænge til at få lidt kvalitetstid for sig selv og derfor er det yderst praktisk at tjekke ind på et lækkert hotel og lade sig forkæle i nogle dage. Så hvis du er lidt træt af det hele og trænger til, at få tingene lidt på afstand, så kan du med fordel købe et wellness ophold gavekort til dig selv. Book et værelse, pak dine ting og gør dig klar til en lækker lille ferie med dig selv i centrum. Der er masser af gode hoteller, der har fine enkeltværelser og spafaciliteter, så hvad venter du på?

Hvor kan jeg købe et wellness ophold gavekort?

Hvis du er på udkig efter et gavekort til et lækkert wellness ophold, så behøver du ikke lede længere. Der findes naturligvis en masse steder online, hvor du kan finde dem, men hos wellness-ophold.dk har vi samlet alle de bedste og mest luksuriøse hoteller. Det betyder at du nemt og billigt kan få de bedste wellness ophold gavekort, der giver dig adgang til en lækker ferie. Mere kan man da næppe ønske sig og du kan være helt sikker på, at du næppe finder et redere udvalg og bedre priser andre steder. Så benyt chancen og bestil et luksuriøst wellness ophold gavekort allerede i dag. Så kan du snart læne dig tilbage og nyde et ophold på et skønt hotel.